Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Κώστας Δόξας: Η πρώην σύζυγός μου θέλει να με πλήξει επαγγελματικά – Έχει αλλοπρόσαλλη και ανώριμη συμπεριφορά

Κώστας Δόξας: Η πρώην σύζυγός μου θέλει να με πλήξει επαγγελματικά – Έχει αλλοπρόσαλλη και ανώριμη συμπεριφορά

Με μια δήλωση στην οποία εξαπολύσει επίθεση στην πρώην σύζυγό του, ο Κώστας Δόξας απάντησε στην καταγγελία της για κακοποίηση όσο ήταν παντρεμένοι. Ο γνωστός τραγουδιστής υποστηρίζει ότι σκοπός της είναι να τον πλήξει τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.

Και θεωρεί πως σκοπός των καταγγελιών είναι αυτός γιατί, όπως ισχυρίζεται ο τραγουδιστής, η δημοσιοποίησή τους «έγινε συνειδητά, με μοναδικό σκοπό να με διασύρει, αλλά και να με πλήξει προσωπικά και επαγγελματικά, επιλέγοντας καίρια το χρονικό σημείο δημοσίευσης: αμέσως μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη εμφάνισή μου σε τηλεοπτικό show». Ο Κώστας Δόξας συμμετέχει στο Your Face Sounds Familiar.

Όλη η δήλωση του Κώστα Δόξα

Με έντονη αγανάκτηση, αλλά και θλίψη πληροφορήθηκα για δημοσιεύματα σχετικά με τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου μου εναντίον μου.

Αγανάκτηση, γιατί η πραγματικότητα απουσιάζει παντελώς από τη συγκεκριμένη κατευθυνόμενη δημοσίευση, που έγινε συνειδητά, με μοναδικό σκοπό να με διασύρει, αλλά και να με πλήξει προσωπικά και επαγγελματικά, επιλέγοντας καίρια το χρονικό σημείο δημοσίευσης: αμέσως μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη εμφάνισή μου σε τηλεοπτικό show και μάλιστα μετά από έναν δύσκολο χρόνο ανεργίας μου.

Απουσιάζει, βέβαια και η αναφορά στις ήδη εκδοθείσες δικαστικές αποφάσεις που χαρακτηρίζουν την πρώην σύζυγό μου ως έχουσα «αλλοπρόσαλη, ανώριμη και ανασφαλή συμπεριφορά», καθώς και οι παράλογες οικονομικές απαιτήσεις που έχει εγείρει εναντίον μου, οι οποίες υποβόσκουν των ανωτέρω.

Θλίψη, για τα μέσα που μετέρχεται, αλλά και γιατί ανάμεσα σε όλα αυτά βρίσκεται η ανήλικη κόρη μας.

Αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό το «παιχνίδι», σεβόμενος κυρίως, αλλά και για την προστασία της κόρης μας, όσο και της ίδιας της πρώην συζύγου μου από συμπεριφορές που δεν την τιμούν, δηλώνοντας ότι θα κάνω οτιδήποτε και θα στραφώ κατά  οιουδήποτε, προσπαθεί να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψή μου.

Συγχρόνως, σας καλώ να αποσύρετε τη συγκεκριμένη δημοσίευση, αλλά και να απόσχετε από οιαδήποτε αναδημοσίευση, δήλωση, σχόλιο ή ανακοίνωση αναφορικά με τα επίμαχα δημοσιεύματα και τις δικαστικές διενέξεις εμού και της πρώην συζύγου μου, που η έκβασή τους θα κριθεί από τη Δικαιοσύνη και μόνο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις