Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Κώστας Κόκλας: Δεν μου άρεσα εμένα να με βλέπω, δεν μου άρεσε η φωνή μου

Κώστας Κόκλας: Δεν μου άρεσα εμένα να με βλέπω, δεν μου άρεσε η φωνή μου

Ο ηθοποιός Κώστας Κόκλας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» για την προσωπική του ζωή και τα επόμενα σχέδιά του.

Ο Κώστας Κόκλας, που φέτος θα πρωταγωνιστήσει στην επιθεώρηση «Τι ζούμε ρε!» στο θέατρο Άλσος, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» .

«Τυχαίνει τα καλοκαίρια να χαζεύω καμιά φορά τις επαναλήψεις των σειρών που παίζαμε, τις βλέπω με νοσταλγία αυτές τις δουλειές» αποκαλύπτει ο ίδιος.

Την ενασχόλησή του με τα καλλιτεχνικά την αποδίδει, όπως λέει, στην καταγωγή του από τη Ζάκυνθο. Η μητέρα του ήταν μοδίστρα και ο πατέρας του οικοδόμος.

«Αιφνιδιάστηκε η μητέρα μου όταν της είπα ότι θα πάω στη δραματική σχολή», θυμάται ο Κώστσας Κόκλας, ενώ σημειώνει πως οι ηθοποιοί έχουν τη διάθεση να εκτείθενται, ωστόσο έχουν και αγοραφοβίες και συμπλέγματα που τους δυσκολεύουν.

«Δεν μου άρεσα εμένα να με βλέπω, δεν μου άρεσε η φωνή μου, τα μαλλιά μου, με ενοχλούσα», αναφέρει στο ίδιο θέμα.

Κατόπιν, αναφέρεται στον γάμο και στην πατρότητα και δηλώνει πως η ολοκλήρωση του ανθρώπου δεν έρχεται απαραίτητα με αυτά τα δύο.

«Υπάρχουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες, που δεν τα έχουν αυτά» συμπληρώνει και όπως λέει δεν έχει αλλάξει ο τρόπος σκέψης του από τα 16-17 του.

Τέλος, ο Κώστας Κόκλας μίλησε για τη συμμετοχή του στην επιθεώρηση «Τι ζούμε ρε!» στο θέατρο Άλσος και αναφέρει πως είναι σπάνιο για μια επιθεώρηση να συνυπάρχουν τόσες πολλές προσωπικότητες.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις