Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Κώστας Κόκλας: Μου αρέσουν πολύ τα κορίτσια, η μητέρα μου ήταν μοδίστρα και το σπίτι ήταν γεμάτο γυναίκες

Κώστας Κόκλας: Μου αρέσουν πολύ τα κορίτσια, η μητέρα μου ήταν μοδίστρα και το σπίτι ήταν γεμάτο γυναίκες
Φωτογραφία: NDPPHOTO

Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη» έδωσε ο ηθοποιός Κώστας Κόκλας, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή.

«Υπάρχει ένας μύθος γύρω από τη δουλειά μας στο κομμάτι των δυσκολιών, που δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα.

Στη δική μου γενιά η τηλεόραση ήταν κάτι αφοριστικό, δεν έπρεπε να ανακατεύεσαι πολύ με αυτό. Με την τηλεόραση άνοιξε η δουλειά και υπήρξε περισσότερος ανταγωνισμός, αλλά όλοι προσπαθούμε για αυτή τη δουλειά», δήλωσε.

«Δεν είμαι αυστηρός ως μπαμπάς. Ακούει ο ένας τον άλλον, σε πράγματα που δεν ξέρω εγώ με παίρνει από το χέρι και μου δείχνει και το αντίθετο. Σαν γιος ήμουν τρυφερός, ήμουν ερωτευμένος με την μάνα μου και είμαι ακόμα», είπε ο Κώστας Κόκλας.

«Νιώθω ότι παίρνω την αγάπη που δίνω πίσω και με το παραπάνω, δεν πέφτει τίποτα κάτω. Αγαπάω πολύ τα κορίτσια, η μητέρα μου ήταν μοδίστρα και το σπίτι ήταν γεμάτο γυναίκες».

«Έχω πολύ καλή σχέση με τις πρώην σχέσεις μου και τους γάμους μου. Στον έρωτα κολλάω, τρώω τα κολληματακια μου, αλλά δεν φοβάμαι, αυτές να φυλάγονται.

Όταν το νιώθω αφήνομαι, δεν ντρέπομαι, το λέω και ας φάω τα μούτρα μου», ανέφερε στη συνέχεια ο Κώστας Κόκλας.

Στην τηλεόραση συνήθως παρακολουθεί ντοκιμαντέρ και ειδήσεις, ενώ αποκάλυψε πως μαγεύτηκε από τη δουλειά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο «Maestro».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις