Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Κουτσελίνη για Σπυροπούλου: Χαίρομαι που την βλέπω να ντρέπεται, την καλώ δημόσια στην εκπομπή μου

Κουτσελίνη για Σπυροπούλου: Χαίρομαι που την βλέπω να ντρέπεται, την καλώ δημόσια στην εκπομπή μου

Τις τελευταίες ώρες και ποιος δεν έχει σχολιάσει τα όσα είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σε συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη. Και από την λίστα δεν έλειψε η Ζήνα Κουτσελίνη, με την οποία είχαν συνεργαστεί και στο παρελθόν. 

Η Ζήνα Κουτσελίνη ρωτήθηκε από δημοσιογράφους πώς της φάνηκαν τα όσα δήλωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς η συνεργασία που κάποτε είχαν δεν είχε λήξει και με τον καλύτερο τρόπο. Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια είχε δηλώσει πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν υπεύθυνη για την απόλυσή της, δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του αδερφού της.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη δήλωσε πως μετάνιωσε για τις πράξεις της στο παρελθόν και μάλιστα, ντρέπεται για αυτές.

«Να της ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να φέρει στο φως το αγγελούδι της. Χαίρομαι πολύ που τη βλέπω να ντρέπεται που συναντά ανθρώπους που ενδεχομένως δεν τους φέρθηκε καλά. Και θα χαρώ πιο πολύ αν τη δω να έχει αγκαλιά το μωράκι της και να είναι ευτυχισμένη σε αυτόν τον γάμο» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη, σχολιάζοντας τα όσα είπε η συνάδελφός της. 

«Να ζήσει χαρούμενα τις στιγμές που ζει, να είναι ευτυχισμένη και να έρθει με το μωράκι της καλεσμένη στην εκπομπή να τα πούμε ωραία και καλά», πρόσθεσε.

Όσο για το παρασκήνιο της αποχώρησής της από τον Alpha, η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε: «Έχω μιλήσει, αλλά δεν έχω πει ποτέ ακριβώς τι έχει γίνει με την αποχώρησή μου από τον Alpha. H Κωνσταντίνα ξέρει καλά, αλλά δε θα ήθελα να προχωρήσω σε αυτό. Να κρατήσουμε τα καλά που ζει τώρα. Τα δικά μου τα δύσκολα πέρασαν. Δεν έχει σημασία αν έχει ζητήσει συγγνώμη. Εγώ την καλώ δημόσια να έρθει όποτε το επιθυμεί, όπως πήγε στην Ελένη Μενεγάκη. Ούτε με την Ελένη τελικά τη χώριζε τίποτα, γιατί να τη χωρίζει με μένα;».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις