Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Κρατερός Κατσούλης για το «Deal»: Περιμένω να με ειδοποιήσουν για το δοκιμαστικό

Κρατερός Κατσούλης για το «Deal»: Περιμένω να με ειδοποιήσουν για το δοκιμαστικό

«Οι πιο δύσκολες ερωτήσεις που μου έχουν κάνει τα παιδιά αφορούν την προσωπική τους ζωή», εξομολογήθηκε ο Κρατερός Κατσούλης. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και για τις συζητήσεις που έχει για να παρουσιάσει το «Deal».

Καλεσμένος στο «Πρωινό ΣουΣου», ο Κρατερός Κατσούλης αναφέρθηκε και στις παραστάσεις στις οποίες θα πρωταγωνιστεί το φετινό καλοκαίρι, τις στιγμές με τα παιδιά του, αλλά και τις τηλεοπτικές συζητήσεις για το «Deal».

Αναφερόμενος στον χρόνο που περνά με τα παιδιά του μετά το διαζύγιο από την Κατερίνα Καραβάτου, είπε:

«Όταν έχω τα παιδιά εγώ τις καθημερινές ξυπνάω στις 06:30. Το έχουμε μοιράσει μεταξύ μας με βάση τις ανάγκες των παιδιών και είναι 50 – 50. Δεν υπάρχουν μετρημένες μέρες και ανά Σαββατοκύριακο».

«Το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι άνθρωποι σε αυτή την περίπτωση είναι να συνεννοηθούν, το οποίο είναι και το πιο δύσκολο. Θα πρέπει να είναι καλά τα παιδιά, να μην διαταραχθεί η συναισθηματική τους ασφάλεια που είναι πολύ σημαντική για την ψυχολογική εξέλιξη για να είναι στέρεοι και δυνατοί μετά», πρόσθεσε ο Κρατερός Κατσούλης.

Για τα δημοσιεύματα που θέλουν να είναι ο νέος παρουσιαστής του Deal, ο Κρατερός Κατσούλης απάντησε: «Συζητάμε τηλεοπτικά και αναμένω και την εξέλιξη για το Deal. Ελπίζω να έχω θετικό νέο».

 

Όσο για τις ερωτήσεις που δέχεται συχνά από τα παιδιά του, ο Κρατερός Κατσούλης δήλωσε:

«Με ξαφνιάζουν, λατρεύω τις δύσκολες ερωτήσεις από τα παιδιά, είναι σημάδι υγείας και της ποιότητας της σχέσης που έχουμε. Οι πιο δύσκολες ερωτήσεις που μου έχουν κάνει τα παιδιά αφορούν την προσωπική τους ζωή».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις