Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Κρις Χέμσγουορθ: Νέο βίντεο από τις διακοπές στη Μύκονο – Ο σταρ του Χόλιγουντ «ξεσήκωσε» το νησί των ανέμων

Κρις Χέμσγουορθ: Νέο βίντεο από τις διακοπές στη Μύκονο – Ο σταρ του Χόλιγουντ «ξεσήκωσε» το νησί των ανέμων

Χολιγουντιανοί σταρ βρίσκονται στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην κοσμική Μύκονο. Ο Ματ Ντέιμον και η σύζυγός του Λουτσιάνα Μποζάν Μπαρόζο μοιράστηκαν μία γλυκιά στιγμή από τις διακοπές τους με φίλους στη Μύκονο, μεταξύ αυτών τα αδέλφια Κρις Χέμσγουορθ και Λίαμ.

Ο Αυστραλός ηθοποιός Κρις Χέμσγουορθ έγινε διάσημος ως «Thor», ο θεός της βροντής στην ομώνυμη κινηματογραφική υπερπαραγωγή του Χόλιγουντ. Οι τρεις ηθοποιοί βρίσκονται στη Μύκονο, το νησί των Ανέμων, για να απολαύσουν το καλοκαίρι τους και εδώ και μερικά 24ωρα νέα βίντεο με εμφανίσεις τους κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Αυτή τη φορά, ο φακός του Mykonos Live Tv εντόπισε τον Κρις Χέμσγουορθ να κάθεται σε ένα εστιατόριο και να απολαμβάνει τη συζήτησή του με μία νεαρή γυναίκα.

Ο Κρις Χέμσγουορθ γεννήθηκε το 1983 και είναι μέλος οικογένειας ηθοποιών. Ο μικρότερος αδερφός του, ο Λίαμ, είναι παντρεμένος με τη Μάιλ Σάιρους (Miley Cyrus), ενώ ο Λουκ είναι μεγαλύτερος. Ο Κρις ξεκίνησε να παίζει στην τηλεόραση, σε δημοφιλείς αυστραλιανές τηλεοπτικές εκπομπές.

Το 2009, έπαιξε ρόλους στις αμερικανικές ταινίες «Μία τέλεια απόδραση» και «Star Trek». Μετά από λίγα μόνο χρόνια στο Χόλιγουντ, ο Κρις Χέμγουορθ έπαιξε τον «Thor», τον ρόλο που απογείωσε την καριέρα του.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις