Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Κριστίνα Άπλγκεϊτ: Η μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας – «Αυτός θα είναι ο τελευταίος μου ρόλος»

Κριστίνα Άπλγκεϊτ: Η μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας – «Αυτός θα είναι ο τελευταίος μου ρόλος»
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ (Christina Applegate) συγκλονίζει με την εξομολόγησή της για τη μάχη της κατά της σκλήρυνσης κατά πλάκας, δηλώνοντας ότι πιθανότατα ο ρόλος της στην κωμωδία «Dead to Me» θα είναι και ο τελευταίος της πολύχρονης καριέρας της ως ηθοποιός.

Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τρίτης και τελευταίας σεζόν της κωμωδίας «Dead to Me», με την ίδια να δηλώνει στο Variety:

«Ήταν τόσο δύσκολο. Διαγνώστηκα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Έπρεπε να τηλεφωνήσω σε όλους και να πω: “έχω σκλήρυνση κατά πλάκας, παιδιά” … και έπρεπε να μάθουμε κατά κάποιο τρόπο -όλοι μας- τι ήμουν ικανή να κάνω», είπε.

Όταν ρωτήθηκε αν είναι ο τελευταίος μεγάλος της ρόλος, είπε: «Είμαι αρκετά πεπεισμένη ότι αυτός είναι». Ωστόσο, τόνισε ότι ακόμα δεν έχει πάρει κάποια οριστική απόφαση για την καριέρα της.

«Είμαι απλά μια πρωτάρα σε όλο αυτό. Προσπαθώ να το καταλάβω -και επίσης πενθώ για το πρόσωπο που ήμουν. Πρέπει να βρω ένα μέρος που να είναι τόσο αγαπησιάρικο όσο ήταν το πλατό μου, όπου δεν θα νομίζουν ότι είμαι ντίβα λέγοντας “ε, μπορώ να δουλεύω μόνο πέντε ώρες”», δήλωσε.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη συνέντευξή της στους New York Times, η Κριστίνα Άπλγκεϊτ αποκάλυψε ότι «πήρε 40 κιλά» και ότι δεν μπορεί «να περπατήσει χωρίς μπαστούνι».

Η σειρά «Dead To Me» έκανε πρεμιέρα τον Μάιο του 2019 και της έχει χαρίσει δύο υποψηφιότητες για Emmy.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις