Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ξέφρενο πάρτι με τους Onirama στην Πάρο [pics, vids]

Ξέφρενο πάρτι με τους Onirama στην Πάρο [pics, vids]

Ένα τρελό πάρτι στήθηκε στη παραλία Σάντα Μαρία της Πάρου, όπου εμφανίστηκαν οι Onirama. Το δημοφιλές συγκρότημα ξεσήκωσε το κόσμο που κατέκλυσε τη διάσημη παραλία του νησιού.

Η συναυλία κράτησε πάνω από τρεις ώρες και το συγκρότημα αποθεώθηκε από τον κόσμο που καταδιασκέδασε υπό τους ήχους των τραγουδιών τους.

Στο πλευρό του Θοδωρή Μαραντίνη ήταν η γοητευτική σύζυγος του Σίσσυ Χρηστίδου, που δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να φωτογραφίζει τον αγαπημένο της, frontman των Onirama, να χορεύει, να τραγουδά, να τραβά video και να βγάζει φωτογραφίες, όπως φαίνεται από τα video και τις φωτογραφίες του δημοσιογράφου Νίκου Τσιλιμπουνιδάκη.

Εκεί ήταν και ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την ηθοποιό Νατάσσα Καλογρίδη. Ο παρουσιαστής και η ηθοποιός που δεν σταμάτησαν στιγμή να χορεύουν.

Το πάρτι που στήθηκε είχε μεγάλη επιτυχία καθώς πάνω από 2000 κόσμου βρέθηκε μπροστά από την εντυπωσιακή σκηνή.

Ήταν η τρίτη συναυλία μετά τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τις Μέλισσες.

Μετά τη συναυλία, τα μέλη των Onirama, η Σίσσυ Χρηστίδου αλλά και η Έλενα Γαλιφα, που πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει δεχτεί πρόταση για να συμμετάσχει στο Nomads του ΑΝΤ1, δείπνησαν στο εστιατόριο της Σάντα Μαρία με τον οικοδεσπότη και επιχειρηματία Χάρη Καλύβα να κάνει τη διαμονή τους στο νησί της Πάρου να τους μείνει αξέχαστη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις