Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ξέσπασμα της Σακίρα κατά παπαράτσι: «Μην ακολουθείτε τα παιδιά μου, σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή»

Ξέσπασμα της Σακίρα κατά παπαράτσι: «Μην ακολουθείτε τα παιδιά μου, σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή»

Ξέσπασε η Σακίρα κατά των παπαράτσι και των δημοσιογράφων και τους ζήτησε μέσα από της σελίδες της social media να μην «ακολουθούν εκείνη και τα παιδιά της» και να «σεβαστούν την ιδιωτική τους ζωή».

Η Σακίρα ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και τα φλας των παπαράτσι και τα φώτα των ΜΜΕ ήταν μόνιμα στραμμένα πάνω της. Μέχρι τώρα δεν είχε πει κάτι για την… έκθεσή της στα φώτα της δημοσιότητας.

Μετά το επεισοδιακό διαζύγιό της (αποδείχθηκε ότι ο άνδρας την απατούσε), όμως, με το σύζυγό της, τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Πικέ , φαίνεται πως η Σακίρα άλλαξε γνώμη και τα έβαλε με τους παπαράτσι που… κυνηγάνε νύχτα μέρα εκείνη και τα παιδιά της για μια φωτογραφία.

Η Σακίρα αποκάλυψε στα social media ότι φωτογράφοι και δημοσιογράφοι ακολουθούν εκείνη και τα παιδιά της συνεχώς.

Η Σακίρα ζήτησε από τους παπαράτσι και τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ίδια και τα παιδιά της, αφού αντιμετώπισε μια δύσκολη χρονιά μετά το διαζύγιό της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

 

Σε ανάρτηση που έκανε στις σελίδες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Σακίρα μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της και τον αντίκτυπο που είχε αυτό στα παιδιά της και ζήτησε από τα ΜΜΕ, τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να… κυνηγάνε τα παιδιά της.

Η ανάρτηση που έκανε η Κολομβιανή σταρ της μουσικής στο Instagram και η οποία συγκέντρωσε πάνω από 1 εκατομμύριο likes και 43.000 σχόλια, ανέφερε:

«Αγαπητοί φίλοι, δημοσιογράφοι και ΜΜΕ. Σε αυτή τη φάση των αλλαγών στη ζωή μου, ως δημόσιο πρόσωπο, είναι κατανοητό ότι υπάρχει μια μόνιμη περιέργεια από τον Τύπο γύρω από εμένα και την οικογένειά μου. Ωστόσο, τα παιδιά μου έζησαν μια πολύ δύσκολη χρονιά, υποφέροντας από μια αδιάκοπη “πολιορκία” και μια ανελέητη καταδίωξη από παπαράτσι και διάφορα μέσα ενημέρωσης στη Βαρκελώνη», τόνιζε αρχικά η τραγουδίστρια.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

 

Στη συνέχεια η Σακίρα ζητούσε να σεβαστούν όλοι την ιδιωτική ζωή των παιδιών της.

«Καθώς ξεκινούν μια νέα φάση στη ζωή τους, καλώ τα ΜΜΕ – εκ μέρους των παιδιών μου – να σεβαστούν το δικαίωμά τους στην ιδιωτική ζωή. Σας ζητώ να μην τα ακολουθείτε στην έξοδο ή την είσοδο του σχολείου, να τα περιμένετε στην πόρτα του σπιτιού μας ή να τα κυνηγάτε στις εξωσχολικές τους δραστηριότητες και στα παιχνίδια τους, όπως συμβαίνει κάθε μέρα στη Βαρκελώνη. Πιστεύω ότι οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι είναι ευαίσθητοι και μπορούν να συμπεριφερθούν με τον πιο ανθρώπινο δυνατό τρόπο», ανέφερε η διάσημη τραγουδίστρια.

Και πρόσθεσε: «Με την ανάρτησή μου μιλώ όχι σαν καλλιτέχνιδα, αλλά σαν μητέρα που θέλει να προστατεύσει και να φροντίσει για την ψυχολογική και συναισθηματική ευημερία των παιδιών της, ώστε να μπορούν να ζήσουν μια υγιή και ευτυχισμένη ζωή όπως αξίζει σε κάθε παιδί. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την υποστήριξή σας».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις