Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κυκλάδες: Η κούκλα υποπλοίαρχος που κεντρίζει τα βλέμματα στο Super Ferry 2

Κυκλάδες: Η κούκλα υποπλοίαρχος που κεντρίζει τα βλέμματα στο Super Ferry 2

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη επέστρεψε στα καθήκοντά της και δείχνει να το απολαμβάνει. H παρένθεση του Survivor έκλεισε…

Ακούγοντας «καπετάνιος», το μυαλό μας πάει σε έναν κύριο με μούσια και κάποια κρυμμένα μισοσβησμένα τατουάζ. Ακόμα κι αν αυτή η περιγραφή είναι μυθιστορηματική ή κινηματογραφική, σε κάθε περίπτωση ακούγοντας «καπετάνιος» σκεφτόμαστε κάποιον άνδρα.

Κι όμως, στην πλούσια ναυτική παράδοση που έχουμε σαν χώρα έρχονται να συμβάλλουν ενεργά και οι γυναίκες. Την Μαριάνθη Κάσδαγλη την γνωρίσαμε μέσα από το τηλεπαιχνίδι, Survivor, μπορεί ωστόσο να την έχετε πετύχει και σε κάποιο πλοίο, απαρατήρητη δε μπορεί να είναι, καθώς και ευπαρουσίαστη είναι και γυναικά.

Μπορεί μέσα σε λίγες ημέρες να έκανε ένα μικρό διάλειμμα και απο τη θάλασσα της Αδριατικής βρέθηκε στον Αγιο Δομίνικο, ωστόσο, η προσγειωμένη Υποπλοίαρχος Μαριάνθη Κάσδαγλη τήρησε την υπόσχεση που έδωσε στον εαυτό της και επέστρεψε στην εργασία της!

Η δημοσιότητα μέσα από ένα τέτοιο αναγνωρισμένο τηλεπαιχνίδι δεν της άλλαξε γνώμη και η πανέμορφη Υποπλοίαρχος, αφότου έκανε τις διακοπές της, έπιασε ξανά  πηδάλιο πλοίου. Tο Cyclades24.gr την εντόπισε στο επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο της Golden Star Feeries, ‘’Super Ferry 2’’ στο δρομολόγιο Ραφήνα-Άνδρο-Τήνο-Μύκονο-Νάξο-Πάρο και επιστροφή.

Όσο περνούν τα χρόνια, η ναυτιλία αποκτά όλο και περισσότερο «άρωμα γυναίκας» και αφήνει πλέον το δυναμικό της αποτύπωμα στον απαιτητικό χώρο της εμπορικής ναυτιλίας. Σημειώνεται πως δίπλα της έχει ένα αρκετά έμπειρο καπετάνιο, Συριανό και καλό παιδί της Ακτοπλοΐας, τον Ηλία Βερβενιώτη.

Η ίδια τονίζει: «Δεν το άφησα ακριβώς απλώς αποδεσμεύτηκα των καθηκόντων μου για να μπορέσω να επιστρέψω στην Ελλάδα και να προχωρήσει το θέμα με το Survivor και να συμμετέχω στο παιχνίδι. Επέστρεψα στην εργασία μου, γιατί πέρα το γεγονός οτι είναι αυτό που αγαπάω και μου αρέσει, είχα θέσει στον εαυτό μου κάποιους στόχους και πριν το Survivor και θέλω να ολοκληρώσω. Να καταφέρω να ολοκληρώσω το κομμάτι που θέλω και να δω πως θα προχωρήσω και θα συνεχίσω. Είμαι άνθρωπος που τελειώνω ότι έχω αρχίσει και γι αυτό το λόγο είμαι εδώ τώρα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις