Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Lady Gaga: Μετά τον βιασμό μου πάσχω από μετατραυματικό σοκ [vid]

Lady Gaga: Μετά τον βιασμό μου πάσχω από μετατραυματικό σοκ [vid]

Μία συγκινητική εξομολόγηση έκανε η Lady Gaga σε ένα γκρουπ νεαρών ατόμων της κοινότητας LGBT στη Νέα Υόρκη. Η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως μετά τον βιασμό της, όταν ήταν 19 χρονών, πάσχει από μετατραυματικό σοκ.

«Το δικό μου τραύμα στη ζωή μου με βοήθησε να καταλάβω τα τραύματα των άλλων. Είπα στα παιδιά σήμερα ότι πάσχω από μια ψυχική ασθένεια. Πάσχω από μετατραυματικό στρες. Δεν το έχω πει σε κανέναν άλλον πριν, οπότε ορίστε» ανέφερε.

Μάλιστα, έκανε και μία άσκηση διαλογισμού με τα μέλη της ομάδας, προκειμένου να τους βοηθήσει στην διαχείριση τους άγχους. Η ίδια σχολίασε πως: «Ο διαλογισμός με βοηθά να ηρεμήσω. Δεν έχω τα ίδια θέματα με εσάς, αλλά έχω μια ψυχική ασθένεια και παλεύω με αυτήν την ασθένεια κάθε μέρα».

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Lady Gaga μιλάει για τον βιασμό της από έναν άνδρα, ο οποίος ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερος της και μουσικός παραγωγός. Μάλιστα, στο παρελθόν είχε δηλώσει πως “πέρασα τρομακτικές στιγμές, για τις οποίες τώρα μπορώ να χαμογελάσω, αλλά μόνο γιατί υποβλήθηκα σε ψυχοθεραπεία για να καταφέρω να θεραπευτώ. Ήμουν κρυμμένη σε μία γωνία. Δεν ήμουν ο εαυτός μου. Ήμουν μόλις 19 ετών. Πήγαινα στο καθολικό σχολείο και αφότου συνέβη αυτό το τρελό πράγμα σκέφτηκα “Έτσι είναι οι ενήλικες;”. Ήμουν πολύ αθώα”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε