Σάββατο, 27 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Λάκης Λαζόπουλος: Την παράσταση την αφιερώνω στη μητέρα μου, τη γυναίκα μου και μια φίλη 

Λάκης Λαζόπουλος: Την παράσταση την αφιερώνω στη μητέρα μου, τη γυναίκα μου και μια φίλη 
Φωτογραφία NDP Photo

Στους ανθρώπους του που δεν είναι πια στη ζωή, στους εκλιπόντες, αφιέρωσε ο Λάκης Λαζόπουλος την παράσταση που δίνει απόψε (28.05.2024) στο Christmas Theater. Στη μητέρα του, στη συζυγό του και σε μια καλή του φίλη.

«Αυτή την παράσταση την αφιερώνω στους εκλιπόντες… Στη μητέρα μου, στη γυναίκα μου και σε μια φίλη και συμφοιτήτριά μου που “έφυγε” την περίοδο του covid», είπε, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή του, ο Λάκης Λαζόπουλος όταν το πρωί της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» στο OPEN.

Νωρίτερα, στάθηκε και στη σχέση του με τον αδερφό του, αλλά και τις όμορφες αναμνήσεις που έχει από το πατρικό του σπίτι στη Λάρισα: «Σε αυτή τη δουλειά έχουμε σκοτωθεί ήδη δύο φορές. Δεν έγινε και κάτι. Δεν μιλάμε για δύο μέρες, αλλά μετά ξαναμιλάμε. Με τον αδερφό μου θα έχουμε επαφή, δεν μπορώ να κάνω το “Τσαντίρι” χωρίς αυτόν, είναι φύσει αδύνατον.

Δένομαι με τις αναμνήσεις. Στο σπίτι μου, στη Λάρισα, νιώθω ασφάλεια. Ό, τι κυνηγητό κι αν φάω, απ’ οτιδήποτε, αν πήγαινα στο κρεβάτι των γονιών μου, θα ηρεμούσα τελείως. Νιώθω ασφαλής εκεί μέσα, σαν να μην με επηρεάζει τίποτα.

Το ησυχαστήριό μου τώρα είναι η Πάρος».

   

Ακόμα, ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε και για το περιεχόμενο της παράστασής του, από την οποία δεν θα λείψει ούτε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Θα τον δείτε στο “Τσαντίρι” όπως κάθε πολιτικό. Είναι ένα καινούριο ον στη σκηνή και ο χρόνος θα δείξει αν θα καταφέρει να πραγματοποιήσει όλα όσα λέει. Είναι χαριτωμένος επικοινωνιακά» είπε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

   

Τέλος, ο γνωστός ηθοποιός υποστήριξε ότι δεν είναι κακό ότι αναγνωρίσιμοι άνθρωποι μπαίνουν στα ψηφοδέλτια των κομμάτων για τις Ευρωεκλογές. «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει επάγγελμα “πολιτικός”» είπε χαρακτηριστικά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις