Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Λαμπερές παρουσίες στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του δήμου Κηφισιάς

Λαμπερές παρουσίες στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του δήμου Κηφισιάς
Αλέξανδρος Σαμαράς, Τατιάνα Στεφανίδου, Νίκος Ευαγγελάτος

Υπουργοί, βουλευτές, επιχειρηματίες έδωσαν το παρών στην εκδήλωση του δήμου Κηφισιάς για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος, Τατιάνα Στεφανίδου.

Το «Αθηνά Παλλάς» του Ιδρύματος «Ιωάννης Σ. Λάτσης», στο Κεφαλάρι γέμισε κόσμο για την εκδήλωση του δήμου Κηφισιάς, για… χάρη του οποίου ακόμη και οι αντίπαλοι στον πολιτικό στίβο, Άδωνις Γεωργιάδης και Γιώργος Κατρούγκαλος κάθισαν δίπλα δίπλα!

Τα χαμόγελα περίσσευαν, οι ευχές για τη νέα χρονιά έδιναν κι έπαιρναν, αφού πολλοί ήταν εκείνοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δημάρχου Κηφισιάς, Γιώργου Θωμάκου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη και οι βουλευτές Θόδωρος Ρουσόπουλος, Δημήτρης Καιρίδης, Γιώργος Κουμουτσάκος, Γιώργος Κατρούγκαλος, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και αρκετοί εκπρόσωποι δήμων και περιφερειών.


Νίνα Βλάχου, Λουκία Κεφαλογιάννη, Τατιάνα Στεφανίδου, Δημήτρης Καιρίδης

Δημήτρης Καιρίδης, Γιωργος Κουμουτσακος, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, Άδωνις Γεωργιάδης, Αλέξανδρος Σαμαράς
Λουκία Κεφαλογιάννη, Ζωή Ράπτη, Γιώργος Κατρούγκαλος, Άδωνις Γεωργιάδης
Νίκη Κεραμέως, Νίκος Ευαγγελάτος, Δέσποινα Χατζηβασιλείου, Λίλα Παπαδημητρίου
Ιωάννα Φωκά, Ντενίζ Λιάπη, Αγάπη Πολίτη

Γιώργος Θωμάκος, Τατιάνα Στεφανίδου
Νίνα Βλάχου, Γιώργος Κουμουτσάκος, Αγάπη Πολίτη, Γεωργία Παπαευθυμίου

Από τον δήμο Κηφισιάς, τιμήθηκαν:

Ο Υποναύαρχος επί τιμή -Εθνικός ευεργέτης – εφοπλιστής Παναγιώτης Λασκαρίδης για τις δωρεές του στην Πατρίδα (δώρισε 4 υποστηρικτικά πλοία στις ΕΔ),  Υγεία, Τέχνες, Γράμματα, Κοινωνία, Πολιτισμό (ίδρυμα Αικ. Λασκαρίδη). «Η σημερινή τιμή είναι ιδιαίτερα σημαντική για μένα γιατί προέρχεται από την πόλη μου. Οι διακρίσεις, μου υπενθυμίζουν το χρέος που έχω προς την πατρίδα» τόνισε ο κ. Λασκαρίδης.

Το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο για την πολύτιμη συμβολή του στην ελληνική κοινωνία και οικονομία της χώρας. Πρόκειται  για ένα από τα σημαντικότερα Ινστιτούτα γεωργικής έρευνας και φυτοπροστασίας σε εθνικό αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο όπου οι εγκαταστάσεις του εδρεύουν στον Δήμο Κηφισιάς. Το βραβείο παρέλαβε ο Αλέξανδρος Σαμαράς, Πρόεδρος της Διοικητικής Επιτροπής του Ινστιτούτου.

Η Δέσποινα Χατζηβασιλείου, πρώτη γυναίκα μετά από 72 χρόνια στη θέση της Γενικής Γραμματέως της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.Ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και συμμαθητή της από τα Ανάβρυτα Γιώργο Θωμάκο για την αναγνώριση της γυναίκας στα κέντρα λήψης αποφάσεων στο πρόσωπο της και αναφέρθηκε στο έργο του στον Πράσινο Δήμο μας.

Η Ιωάννα Φωκά διακεκριμένη ιστορικός και συγγραφέας, εγγονή του Ιωάννη Μεταξά, για τη διατήρηση της ιστορικής μνήμης και της οικίας του, όπου ακούστηκε το ιστορικό «ΟΧΙ». Ευχαρίστησε τον Δήμο για την αναγνώριση της προσφοράς της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις