Κυριακή, 3 Μαρ.
13oC Αθήνα

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Πήρα 24-25 κιλά για έναν ρόλο

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Πήρα 24-25 κιλά για έναν ρόλο

Το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει για έναν ρόλο περιέγραψε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Τρίτης (05.12.2023), όταν βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show.

«Είχα πάρει 24-25 κιλά για έναν ρόλο. Ήταν στο Θέατρο Αμόρε, όπου κάναμε τη «Σαλώμη» του Όσκαρ Ουάιλντ μαζί με τον Δημήτρη Μαυρικίου, ο οποίος με ήθελε αρχικά να κάνω τον νέο που ερωτεύεται η Σαλώμη», αποκάλυψε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Συνεχίζοντας τη διήγησή του, ο γνωστός ηθοποιός, είπε: «Κάπως έφυγε ο ηθοποιός που έκανε τον Ηρώδη και μου λέει ο Δημήτρης: “σκέφτηκα μήπως να τον έκανες εσύ τον Ηρώδη αλλά λίγο πιο νέο”. “Πολύ ωραία ιδέα”, του είπα.

Μετά στις πρόβες μου πρότεινε να πάρω κανένα κιλό για να είμαι σε πιο ντεκαντάνς κατάσταση. Πήρα 3-4 κιλά αλλά επειδή εμφανιζόμουν γυμνός από τη μέση και πάνω κάπως έγραφε ωραία», περιέγραψε ο ηθοποιός.

«Συνέχιζα να παίρνω και όσο έπαιρνα ένιωθα ακόμη καλύτερα στον ρόλο. Έφτασα να πάρω 24 ολόκληρα κιλά. Έτρωγα ένα ολόκληρο καλοκαίρι τσουρέκια με μερέντα και μαρμελάδες το πρωί, μακαρόνια δύο πιάτα το μεσημέρι. Τα τελευταία 6 κιλά όμως τα πήρα με δυσκολία.

Η επόμενη παράσταση που έπαιξα ήταν μέσα σε 10 μέρες. Ήταν τεράστιο σοκ για τον οργανισμό μου, θα μπορούσα να έχω πάθει μεγάλα προβλήματα.

Έχασα τα πρώτα 6 κατά τη διάρκεια των παραστάσεων και τα υπόλοιπα 10 – γιατί δεν προλάβαινα να τα χάσω όλα – τα έχασα πίνοντας μόνο βιταμίνη C.

  

Αυτά είναι όμως ακραία πράγματα, δεν τα συνιστώ σε κανέναν φυσικά».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις