Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Λένα Δροσάκη: «Ας διώξουμε μακρυά τον φόβο από την καρδιά μας»

Λένα Δροσάκη: «Ας διώξουμε μακρυά τον φόβο από την καρδιά μας»

Το πρώτο μήνυμα της Λένας Δροσάκη στο Instagram μετά τις καταγγελίες κατά γνωστού ηθοποιοί.

H ηθοποιός Λένα Δροσάκη είναι δίχως αμφιβολία ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκαν στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα λόγω της καταγγελίας που κατέθεσε κατά γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη μαζί με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. 

Η ηθοποιός, που όλο αυτό το διάστημα κρατούσε χαμηλούς τόνους, έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έστειλε ένα μήνυμα προς όλους όσους έχουν νιώσει τον φόβο.

Συγκεκριμένα η Λένα Δροσάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τους καλούς τους φίλους Γιώργο Χρανιώτη και Γεωργία Αβασκαντήρα αλλά και τα παιδάκια του από το χιονισμένο σκηνικό που παραμένει σε κάποιες περιοχές της Αττικής.

«Ας διώξουμε μακρυα τον φόβο από την καρδιά μας, ας μιλήσουμε δυνατά, ας αποδεχτούμε αυτό που είμαστε, αυτό που είναι οι άλλοι, ας δούμε με μάτια τρυφερά, ας σταθούμε πλάι σε όσους μας έχουν ανάγκη, ας ξεχυλήσει η καρδιά μας αγάπη… -(αυτό θέλω για όλα τα παιδιά -(τα παιδιά γίνονται ενήλικες κάποια στιγμή), μόνο αυτό τους αξίζει – μόνο αυτό μας αξίζει)-… ας κάνουμε μια νέα αρχή – μια νέα προσπάθεια για μια λευκή μέρα», είναι το μήνυμα της Λένας Δροσάκη κάτω από την ανάρτησή της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lena Drosaki (@lenakidrs)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις