Lifestyle

Λένα Ζευγαρά: «Δέχομαι φλερτ στα social media, το διαχειρίζομαι με χαμόγελο και χιούμορ»

«Πάρα πολύ δύσκολα ισορροπείται η προσωπική με την επαγγελματική ζωή» ανέφερε μεταξύ άλλων η Λένα Ζευγαρά
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Λένα Ζευγαρά έκανε πρεμιέρα στο Vogue Club Thessaloniki και στη συνέχεια παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» του Alpha. Η δημοφιλής τραγουδίστρια ρωτήθηκε για το φλερτ που δέχεται στα social media και για την προσωπική της ζωή, που όπως είπε περνάει σε δεύτερη μοίρα λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεών της.

«Πάρα πολύ δύσκολα ισορροπείται η προσωπική με την επαγγελματική ζωή. Δεν υπάρχει προσωπική ζωή. Όταν βάζεις στόχο τη δουλειά και την έχεις για προτεραιότητα, δεν υπάρχει χρόνος. Νιώθω όμως ευλογημένη για αυτή μου την επιλογή», ανέφερε η Λένα Ζευγαρά.

«Δέχομαι φλερτ στα social, το διαχειρίζομαι με χαμόγελο και χιούμορ», σημείωσε στη συνέχεια η τραγουδίστρια στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Η Λένα Ζευγαρά είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητή τραγουδίστρια, η οποία ξεχωρίζει για τη δυναμική της παρουσία και τις επιτυχημένες μουσικές της κυκλοφορίες. Ωστόσο, παρά την αναγνωρισιμότητά της, επιλέγει συνειδητά να απασχολεί το κοινό αποκλειστικά με τη δουλειά της. Κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, προτιμώντας να διατηρεί έναν χαμηλών τόνων και ιδιωτικό τρόπο ζωής.

Στο παρελθόν η Λένα Ζευγαρά είχε απαντήσει σε ερώτηση για τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί για εκείνη και τον Κέντρικ Ναν. «Μα δεν τον έχω δει ποτέ τον άνθρωπο» είχε πει μεταξύ άλλων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Γωγώ Μαστροκώστα: «Ο Τραϊανός Δέλλας έφευγε με την τελευταία πτήση για Αθήνα και επέστρεφε το πρωί άυπνος για να την δει για λίγες ώρες»
«Ήθελε να είναι δίπλα στην αγαπημένη του Γωγώ έστω λίγες ώρες. Τελικά άφησε την προπονητική και τον ΟΦΗ για να στηρίξει τη γυναίκα του, Μεγάλε Τραϊανέ συλλυπητήρια» γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Μανώλης Αλεξάκης
Ο Τραϊανός Δέλλας 33
Η συγκινητική ανάρτηση του Τραϊανού Δέλλα με το «αντίο» στην Γωγώ Μαστροκώστα - «Όσο μακριά και να πετάξεις η αγάπη μου θα σε φτάνει»
«Ευχαριστώ τον θεό που μου χάρισε έναν από τους αγγέλους του για να με συντροφεύει όλα αυτά τα χρόνια και να με κάνει καλύτερο άνθρωπο», έγραψε ο σύζυγός της
Τραϊανός Δέλλας-Γωγώ Μαστροκώστα 30
Βάνα Μπάρμπα για Γωγώ Μαστροκώστα: Την είχαν φθονήσει αρκετοί γιατί είχε τον ερωτισμό της ομορφιάς της, που πραγματικά ενοχλούσε
«Ήταν ένα πολύ λαμπερό πλάσμα, ήταν ένα πλάσμα που ονειρεύτηκαν πάρα πολλά αρσενικά για τον ερωτισμό που είχε» είπε η Βάνα Μπάρμπα για τη Γωγώ Μαστροκώστα
Βάνα Μπάρμπα και Γωγώ Μαστροκώστα
5