Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Λεωνίδας Κακούρης: Η πρώτη δήλωση μετά την αποχώρηση από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ»

Λεωνίδας Κακούρης: Η πρώτη δήλωση μετά την αποχώρηση από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ»
Φωτογραφία Αρχείου / NDP

Στην πρώτη του δήλωση, μέσω του δικηγόρου του, μετά την αποχώρησή του από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» προχώρησε ο ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης, ο οποίος αναφέρει ότι βρίσκεται σε μια ευαίσθητη κατάσταση, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του και γι’ αυτό ζητάει να σταματήσουν να ακούγονται διάφορα σενάρια.

«Στην πολυετή μου παρουσία στο χώρο ουδέποτε έδωσα λαβές για σχόλια που δεν σχετίζονταν αποκλειστικά και μόνο με την καλλιτεχνική μου πορεία και δεν θα ήθελα η παρούσα αφορμή να αποτελέσει εξαίρεση», εξηγεί μεταξύ άλλων ο Λεωνίδας Κακούρης στη πρώτη του δήλωση μετά την αποχώρησή του από τον «Βασιλιά Ληρ».

«Κατ’ επέκταση και επικαλούμενος την ευαίσθητη κατάσταση στην οποία έχω βρεθεί εγώ και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου και κυρίως τα ανήλικα τέκνα μου θα ήθελα να παύσει άμεσα η αναπαραγωγή οποιουδήποτε γεγονότος που αφορά την ανωτέρω αποχώρηση, ή τα όποια σενάρια έχουν δημιουργηθεί γύρω από αυτή», συμπληρώνει ο Λεωνίδας Κακούρης.

«Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές και συναδέλφους της παράστασης, με τους οποίους δουλέψαμε σκληρά σε κλίμα εκτίμησης και αλληλοβοήθειας τους τελευταίους μήνες και στους οποίους εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία για την συνέχεια», καταλήγει η δήλωση του Λεωνίδα Κακούρη.

Αναλυτικά η δήλωση του Λεωνίδα Κακούρη:

«Ακολούθως της αποχώρησής μου από την παράσταση “Βασιλιάς Ληρ” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία κ. Γιάννη Χουβαρδά που παρουσιάζεται στην Κεντρική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω όλους σας για το ενδιαφέρον.

Στην πολυετή μου παρουσία στο χώρο ουδέποτε έδωσα λαβές για σχόλια που δεν σχετίζονταν αποκλειστικά και μόνο με την καλλιτεχνική μου πορεία και δεν θα ήθελα η παρούσα αφορμή να αποτελέσει εξαίρεση.

Κατ’ επέκταση και επικαλούμενος την ευαίσθητη κατάσταση στην οποία έχω βρεθεί εγώ και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου και κυρίως τα ανήλικα τέκνα μου θα ήθελα να παύσει άμεσα η αναπαραγωγή οποιουδήποτε γεγονότος που αφορά την ανωτέρω αποχώρηση, ή τα όποια σενάρια έχουν δημιουργηθεί γύρω από αυτή.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές και συναδέλφους της παράστασης, με τους οποίους δουλέψαμε σκληρά σε κλίμα εκτίμησης και αλληλοβοήθειας τους τελευταίους μήνες και στους οποίους εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία για την συνέχεια.

Τέλος θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχω παράσχει την πληρεξουσιότητα στον Δικηγόρο Πέππα Δημοσθένη, ο οποίος δύναται να δρα αντί εμού και για λογαριασμό μου».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις