Κυριακή, 5 Μαΐ
18oC Αθήνα

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Η αδελφή μου ήταν άρρωστη από καρκίνο» – Η στιγμή που λύγισε στην κάμερα

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Η αδελφή μου ήταν άρρωστη από καρκίνο» – Η στιγμή που λύγισε στην κάμερα

Ο ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, καθώς αναφέρθηκε και σε μία συγκλονιστική προσωπική ιστορία.

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, μεταξύ άλλων, μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε σε παιδική ηλικία η αδελφή του, το οποίο ήρθε πάλι στην επιφάνεια.

«Η αδελφή μου ήταν άρρωστη από καρκίνο, την είχε επηρεάσει το Τσέρνομπιλ. Τότε ήταν όλα πολύ πίσω σε σχέση με τον παιδικό καρκίνο. Μεγαλώσαμε μέσα στο Παίδων, αλλά όλο αυτό για εμένα ήταν ευλογία.

Έτσι ήθελε ο Θεός. Μεγάλωσα βέβαια, με τις τύψεις ότι εγώ είμαι εντάξει, αλλά η αδελφή μου όχι. 

Ο λόγος που συγκινούμαι είναι γιατί η αδερφή μου περνάει αντίστοιχο πράγμα και θέλω να είναι καλά. Δεν είμαι καλός αδελφός», είπε φανερά συγκινημένος ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

O Λεωνίδας Καλφαγιάννης εξομολογήθηκε πως μεγάλωσε «σε ένα υπέροχο σπίτι μιας μέσης οικογένειας με προβλήματα αλλά με την ευλογία να έχουμε μια δυσκολία με την αδελφή μου». .

«Μπορεί κάποιος να μην πέρασε αυτή τη δυσκολία, να τα έχει δει αλλιώς. Αυτός όμως που είναι από πάνω μας και κρίνει, επιλέγει τι χρειάζεται στον καθένα, στον χρόνο που του χρειάζεται.

Μπορεί να μη χρειάζεται να ζήσεις κάτι τεράστιο αν είσαι ήδη πιο ολοκληρωμένος όταν γεννιέσαι.

Έχουν λοιπόν κάποιοι άνθρωποι αυτή τη δυνατότητα γιατί έτσι ήθελε ο Θεός. Κάποιοι άλλοι πρέπει να βρουν άλλα μονοπάτια».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις