Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Χρύσα Μιχαλοπούλου μαζί στο γήπεδο για τον Πανιώνιο

Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Χρύσα Μιχαλοπούλου μαζί στο γήπεδο για τον Πανιώνιο

Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Χρύσα Μιχαλοπούλου έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, ωστόσο είναι αχώριστοι.

Ο γνωστός σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζει ένα τρυφερό ειδύλλιο με την ηθοποιό Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Ο κριτής του MasterChef και η νεαρή ηθοποιός βρέθηκαν στις εξέδρες του Γηπέδου της Νέας Σμύρνης, προκειμένου να δουν το ματς-μπαράζ του Πανιωνίου, όπου έκρινε την άνοδο. Η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είδαν τον Πανιώνιο να χάνει την ευκαιρία, με τον σεφ να φαίνεται αρκετά πικραμένος.

Οι “κυανέρυθροι” χρειαζόντουσαν μόνο νίκη κόντρα στην Κηφισιά, αλλά ηττήθηκαν με 1-0 και έμειναν στην τρίτη θέση του ομίλου τους, με αποτέλεσμα να παραμείνουν στις ερασιτεχνικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Την άνοδο στη Superleague 2 εξασφάλισαν έτσι οι αντίπαλοί τους και ο Ηρόδοτος, που την ίδια ώρα επικράτησε της Ζακύνθου.

Δείτε τις φωτογραφίες στο απόσπασμα που έπαιξε στην εκπομπή Πρωινό:

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της στα Προσωπικά με την Έλενα Κατρίτση, η Χρύσα Μιχαλοπούλου είχε ερωτηθεί εάν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα επέλεγε να πάει στην πρεμιέρα της ή σε ματς του Πανιωνίου, με την ηθοποιό να απαντά:

«Θα ήθελα να πάει εκεί που θέλει, δεν θα ήθελα να έρθει στην πρεμιέρα. Ωραίο θα ήταν βέβαια, να έχεις μια αγκαλιά αν δεν πήγαινε κάτι καλά, να πεις τον πόνο σου».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις