Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Λευτέρης Βαζαίος: Νησιώτικος γάμος για τον τραγουδιστή μετά από 7 χρόνια σχέσης – Έλαμπαν γαμπρός και νύφη

Λευτέρης Βαζαίος: Νησιώτικος γάμος για τον τραγουδιστή μετά από 7 χρόνια σχέσης – Έλαμπαν γαμπρός και νύφη

Ο Λευτέρης Βαζαίος ντύθηκε γαμπρός και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος στο Λαγονήσι έχει πολύ γρήγορα θέμα συζήτησης…

Μπορεί τώρα τελευταία να μαθαίνουμε διαρκώς για χωρισμούς και διαζύγια, ευτυχώς όμως η showbiz μας επιφυλάσσει και αρκετές ευχάριστες ειδήσεις. Άλλο ένα ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου και παρά τις προσπάθειές τους να το κρατήσουν μυστικό, το νέο κυκλοφόρησε.

Φυσικά, δεν ξάφνιασε κανέναν, αφού οι δυο τους έχουν συμπληρώσει επτά χρόνια σχέσης! Ο λόγος, για τον Αμοργιανό Λευτέρη Βαζαίο και την Λένα Παπαγιάννη. Μετά από αρκετά χρόνια σχέσης ο τραγουδιστής έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του και το πιο επίσημο, αυτό του γάμου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι υποδέχτηκε τους καλεσμένους στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στο Λαγονήσι όπου, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης ενώπιον Θεού και ανθρώπων, με κουμπάρο τον Γιάννη Φυρογένη.

Το ζευγάρι έχει κρατήσει γενικώς πολύ χαμηλούς τόνους γύρω από το γεγονός. Ένας γάμος… νησιώτικος, με αρκετούς φίλους του Λευτέρη να συνοδεύουν την Λένα στην εκκλησία με το σκοπο του γάμου να ακούγεται από αρκετά βιολιά και λαούτα. Ακολούθησε το γαμήλιο γλέντι με αρκετούς καλλιτέχνες, φίλους και συνεργάτες του Λευτέρη.

Ανάμεσα τους, οι Δημήτρης Γιώτης, Ιωάννα Λεγάκη, Λευτέρης Μπερμπαράκης, Καίτη Λιβανου, Γιάννης Μπέκας, Σκουλά Μαρία και Στεφανία Γονίδη. Δείτε τις εικόνες του cyclades24.gr…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις