Lifestyle

«Lilo and Stitch»: Νεκρός ο ηθοποιός David Hekili Kenui Bell λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της ταινίας του

Υποδύθηκε τον ξεκαρδιστικό χαρακτήρα Shave Ice Man, έναν ηλιοκαμένο τουρίστα που δεν μιλάει, βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο των πρωταγωνιστών και χόμπι του είναι να ρίχνει το παγωτό του

Ο Ντέιβιντ Χεκίλι Κενούι Μπελ, ηθοποιός που πρόσφατα εμφανίστηκε στο ριμέικ της γνωστής παιδικής ταινίας της Disney «Lilo & Stitch», καθώς και σε σειρές όπως το «Magnum PI» και το «Hawaii Five-0», πέθανε στις 12 Ιουνίου, σε ηλικία 57 ετών.

Η αδερφή του ηθοποιού επιβεβαίωσε τον θάνατό του με μια ανάρτηση στο Facebook, ενώ η αιτία θανάτου δεν έχει ανακοινωθεί. Η τελευταία του δουλειά ήταν το 2025 στην live action ταινία «Lilo & Stitch», στην οποία υποδύθηκε τον ξεκαρδιστικό χαρακτήρα Shave Ice Man, έναν ηλιοκαμένο τουρίστα που δεν μιλάει, βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο των πρωταγωνιστών και χόμπι του είναι να ρίχνει το παγωτό του!

«Με βαριά καρδιά σας ανακοινώνω ότι ο γλυκός, γενναιόδωρος, ταλαντούχος, αστείος, λαμπρός και όμορφος μικρός μου αδερφός, ο David HK Bell, θα περάσει τη σημερινή μέρα παρέα με τον Ουράνιο Πατέρα μας», έγραψε η Jalene Kanani Bell την Κυριακή.

Ο Ντέιβιντ Χεκίλι Κενούι Μπελ ήταν ιθαγενής της φυλής Καϊμούκι και κατοικούσε στη Γουαϊμέα της Χαβάης. Φοίτησε στο Λύκειο Καλάνι και εργάστηκε ως επόπτης και Βοηθός Επιθεωρητής Αεροδρομίου στο Διεθνές Αεροδρόμιο Έλισον Ονιζούκα Κόνα στο Κιάχοουλ.

Σε ανάρτηση της αδερφής του στο Facebook, θυμήθηκε τον Ντέιβιντ ως τη φωνή που καλωσόριζε τους ταξιδιώτες «μέσω του συστήματος PA κατά την άφιξη».

Περιέγραψε επίσης τον Ντέιβιντ ως κάποιον που αγαπούσε να δημιουργεί «μια καταπληκτική και ασφαλή εμπειρία πελάτη» και «ένα ακατέργαστο διαμάντι» για να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της χαβανέζικης γλώσσας και των αγγλικών.

Ο ηθοποιός συμμετείχε και στην επερχόμενη κωμωδία δράσης, «The Wrecking Crew», μια ταινία που έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματά της και βρίσκεται στο στάδιο μετά – παραγωγής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ξέσπασε ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν θα τους δώσω την ευκαιρία να παίξουμε πινγκ πονγκ δηλώσεων για να πάρουν τη δημοσιότητα που επιζητούν»
Με εκρηκτική ατμόσφαιρα συνεχίστηκε την Τρίτη 17 Ιουνίου η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Εφετείο Αθηνών, καθώς υπήρξαν εντάσεις. Πρωταγωνιστές...
Σπύρος Μπιμπίλας 2