Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Λουκ Πέρι: Νέο βιβλίο για τον σταρ του Μπέβερλι Χιλς μιλάει για τον βίαιο και αλκοολικό πατέρα του

Λουκ Πέρι: Νέο βιβλίο για τον σταρ του Μπέβερλι Χιλς μιλάει για τον βίαιο και αλκοολικό πατέρα του
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

«A Good Bad Boy: Luke Perry and How a Generation Grew Up». Αυτός είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου για τον Λουκ Πέρι, τον σταρ του «Μπέβερλι Χιλς» που πέθανε μόλις στα 52 χρόνια του.

Συγγραφέας του βιβλίου δεν είναι κάποιο από τα παιδιά του, αλλά η Margaret Wappler που χρησιμοποιεί τον Λουκ Πέρι ως αφορμή να μιλήσει για την απώλεια του δικού της πατέρα.

Παράλληλα, η αφοσιωμένη θαυμάστρια του ηθοποιού και της σειράς «Μπέβερλι Χιλς», έχει συγκεντρώσει δεκάδες μαρτυρίες ανθρώπων που γνώρισαν καλά τον Λουκ Πέρι, για να συλλάβει τον τεράστιο αντίκτυπο που είχε ο ηθοποιός σε μία γενιά που μεγάλωσε με τον ατίθασο Ντίλαν που έκλεβε καρδιές.

Η κόρη του είναι μόλις τρία χρόνια μεγαλύτερη από ό,τι ήταν η Margaret Wappler όταν είχε χάσει τον πατέρα της.

Ο Λουκ Πέρι πέθανε σε ηλικία 52 ετών, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Στο απόγειο της φήμης του, ήταν ένα εφηβικό ίνδαλμα. Το γοητευτικό πρόσωπό του κοσμούσε τα εξώφυλλα των περιοδικών σε όλο τον κόσμο.

Λανσαρίστηκε ακόμα και μια Barbie – αντίγραφο του τηλεοπτικού χαρακτήρα του, Ντίλαν.

Στην πραγματική ζωή, παντρεύτηκε τον Νοέμβριο του 1993 τη Ρέιτσελ Σαρπ, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, τον 26χρονο Τζακ και την 23χρονη Σοφί, πριν από το διαζύγιό τους, δέκα χρόνια μετά.

Ο Πέρι ήταν αρραβωνιασμένος με την Wendy Madison Bauer λίγο πριν πεθάνει σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ηθοποιού.

Η ζωή του, ωστόσο, δεν είχε ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς. Ο πατέρας του, όπως γράφει η Wappler, Coy Luther II, ήταν ένας βίαιος αλκοολικός που κακοποιούσε τη μητέρα του.

«Πάντα ένιωθα ότι θα έπρεπε να μπορώ να την προστατεύσω περισσότερο, αλλά ήμουν ένα παιδί έξι ετών. Από εκεί προέρχεται η απελπισία μου. Ήδη από τα έξι μου έβλεπα ξεκάθαρα τα προβλήματα. Εκ των υστέρων, όλο αυτό ήταν πολύ τρομακτικό» θα έλεγε αργότερα ο ίδιος.

Οι γονείς του πήραν δαζύγιο όταν εκείνος ήταν 6 ετών.

Ο δεύτερος σύζυγος της μητέρας του, Steve Bennett, «ένας οικοδόμος με μια κόρη, έμαθε στον θετό γιο του πώς να χρησιμοποιεί εργαλεία, την αξιοπρέπεια της χειρωνακτικής εργασίας, και ότι ένας αληθινός άντρας είναι, πάνω απ’ όλα, τρυφερός» αναφέρεται στο νέο βιβλίο.

Ακόμα και στους ανήλικους συμπρωταγωνιστές του στο «Μπέβερλι Χιλς» θα γινόταν ο ίδιος πατρική φιγούρα.

«Μου έμαθε ότι είναι σημαντικό να λέω τη γνώμη μου όταν πρέπει» θυμάται σήμερα ένας από αυτούς, η Camrey Bagley Fox.

Ενώ μια άλλη συνάδελφός του, που είναι μητέρα και η ίδια, η Marisol Nichols, σχολιάζει ότι «καταλάβαινες ότι ήταν πολύ καλός πατέρας. Μου μιλούσε για τα κόλπα που έκανε, όπως να προσποιείται, τα Χριστούγεννα, ότι έρχεται ο Άγιος Βασίλης, κι εγώ του έλεγα τα δικά μου».

Άλλωστε, μόλις έκλειναν οι κάμερες, απολάμβανε περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο να συζητάει για τη φάρμα του στο Τενεσί και την οικογένειά του. «Απλώς μιλούσε για αυτά τα ανθρωπάκια που αγαπούσε τόσο πολύ», γράφει.

«Χαμογελούσε μιλώντας για τα παιδιά του, που αγαπούσε τόσο πολύ» γράφει η Margaret Wappler.

«Είναι δύσκολο να σε εντυπωσιάζει κάποιος που είναι τόσο χαλαρός και ανεπιτήδευτος» σημειώνει. 

«Δεν θα ήθελε να τον θυμούνται σαν έφηβο καρδιοκατακτητή αλλά σαν έναν καλό άνθρωπο» καταλήγει το βιβλίο. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις