Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Μ. Μενούνος: Μιλά στο TLIFE για το “Dancing with the stars” και την Ελλάδα!

Μ. Μενούνος: Μιλά στο TLIFE για το “Dancing with the stars” και την Ελλάδα!

Η διάσημη παρουσιάστρια που μας κάνει υπερήφανους στο εξωτερικό αποκαλύπτει τα πάντα για τη συμμετοχή της στο show χορού.

Μπορεί εδώ και χρόνια να κάνει καριέρα στο εξωτερικό και να είναι μια από τις αγαπημένες τηλεπαρουσιάστριες του κοινού, εκείνη όμως ποτέ δεν ξεχνά τις ρίζες της και την Ελλάδα. Ο λόγος για την Μαρία Μενούνος έκλεψε τις εντυπώσεις στο αμερικάνικο “Dancing with the stars” και δηλώνει πως είναι “περήφανη που είναι Ελληνίδα”.

 

Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις πυρετώδεις πρόβες για το show χορού και μίλησε στο TLIFE για τη συμμετοχή της στο “Dancing”, τα μικροατυχήματα που είχε στις πρόβες και τα μηνύματα που δέχεται από τους celebrities για την κρίση στην Ελλάδα.

 

Πώς νιώθεις μέχρι στιγμής για τη συμμετοχή σου στο “Dancing with the stars”; Είσαι ενθουσιασμένη ή κουρασμένη;

 

Είμαι ενθουσιασμένη και σίγουρα εξουθενωμένη από τις συνεχόμενες πρόβες. Είχα κάποιους μικρούς τραυματισμούς, αλλά τώρα έχει αρχίσει να περνά ο πόνος. Όπως έχω πει πολλές φορές είμαι Ελληνίδα και είμαι αρκετά δυνατή για να αντιμετωπίσω κάθε δυσκολία.

 

Ακόμη, αυτό που μετρά για ‘μένα είναι ότι μέσα στο show έκανα νέους φίλους, έμαθα να χορεύω με αυτήν την ομάδα και διασκέδασα πολύ, κάνοντας το όνειρό μου πραγματικότητα. Δεν μπορώ πια να περιμένω να τελειώσει η μια εβδομάδα και να έρθει η ώρα που θα βρεθώ στο stage για να χορέψω έναν ακόμη χορό!

 
Διαβάσε όλα όσα αποκάλυψε στο TLIFE για τα μηνύματα των επωνύμων για την Ελλάδα

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε