Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μάικλ Κέιν: Τα εγγόνια του έδωσαν «νέα όρεξη για ζωή»

Μάικλ Κέιν: Τα εγγόνια του έδωσαν «νέα όρεξη για ζωή»
ΑΠΕ ΜΠΕ

Ο Μάικλ Κέιν χαίρεται πάλι τη ζωή. Ο 88χρονος Βρετανός ηθοποιός εξηγεί ότι ο λόγος είναι τα τρία εγγόνια του, καθώς, όπως αποκαλύπτει, σταμάτησε να πίνει για ένα πιο υγιές μέλλον.

Μάλιστα, ο Μάιλ Κέιν δηλώνει «εντυπωσιασμένος» με τα τρία εγγόνια του: τα δίδυμα Μάιλς και Αλέγκρα και τον Τέιλορ.

Το 2017, ο Βρετανός ηθοποιός μείωσε το ποτό εν μέσω φόβων για την υγεία του και έχασε σχεδόν 30 κιλά. Τώρα, σε νέα συνέντευξή του στο περιοδικό Candis, ο ηθοποιός εξήγησε ότι σταμάτησε να πίνει, ώστε να μπορέσει να ζήσει περισσότερο με την οικογένειά του.

«Αποφάσισα να ζήσω λίγο περισσότερο, έχω μειώσει το ποτό και έχω μια νέα προοπτική για τη ζωή» ανέφερε. «Νόμιζα ότι δεν θα έχω εγγόνια και ξαφνικά έχω τρία».

Μάικλ Κέιν: Τα εγγονάκια πάνω από τα δύο βραβεία Όσκαρ

Ο Μάικλ Κέιν έχει δύο κόρες: το Ντομινίκ, 65 ετών, από τον πρώτο γάμο του με την, Πατρίσια Χέινς και τη Νατάσα, 48 ετών, από τη νυν σύζυγό του, Σακίρα Μπακς Κέιν.

«Είναι η πηγή της νιότης μου και μου έδωσαν μια νέα όρεξη για ζωή χωρίς καμία ανησυχία ή προβλήματα. Είμαι εντελώς ξετρελαμένος και έτσι είναι η γυναίκα μου» πρόσθεσε.

Με ιστορική καριέρα που εκτείνεται πάνω από έξι δεκαετίες, ο Κέιν λέει ότι το μεγαλύτερο επίτευγμά του στη ζωή είναι ότι έγινε πατέρας, προσθέτοντας ότι «τείνει να κακομαθαίνει» τις δύο κόρες και τα εγγόνια του.

«Είχα κάποιες σημαντικές στιγμές στη ζωή μου, κέρδισα δύο βραβεία Όσκαρ και μου χρίστηκα ιππότης και συνήθιζα να πιστεύω ότι δεν θα μπορούσε υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό. Αλλά μετά απέκτησα τα εγγόνια μου, κάτι που είναι καλύτερο από οτιδήποτε άλλο», τόνισε.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις