Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μαίρη Αυγερινοπούλου: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με άφηνε να κρυφακούω τα προσωπικά της

Μαίρη Αυγερινοπούλου: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με άφηνε να κρυφακούω τα προσωπικά της

Η Μαίρη Αυγερινοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και για τα χρόνια της στη δημοσιογραφία.

«Έπαιρνα την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο προσωπικό της τηλέφωνο και έλεγε τα πολύ προσωπικά της κι εγώ ήμουν στην άλλη γραμμή και δεν μου το έκλεινε, με τσέκαρε. Άκουγα την προσωπική της σχέση με τους συντρόφους που είχε», αποκάλυψε αρχικά η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

«Δεν βγήκα ποτέ να το γράψω, δεν βγήκα ποτέ να το πω. Υπήρχε σχέση σεβασμού και αλληλοσεβασμού. Φυσικά όταν έβγαζες μία είδηση, την τσέκαρες από μία, από δύο, από τρεις πλευρές. Ήταν τότε πολύ ιερές οι σχέσεις και οι στιγμές», ανέφερε στη συνέχεια.

«Σήμερα βλέπω στην τηλεόραση ότι η αμορφωσιά βγαίνει. Τότε εκείνα τα χρόνια δεν ήταν έτσι. Φλέρταρα με την τηλεόραση, αλλά εκείνη δεν φλέρταρε μαζί μου.

Ίσως ήρθε δεν ήρθε ακόμα η στιγμή. Δεν μπορώ να παίξω ρόλο. Έχει τύχει να είμαι σε εκπομπή και στο διάλειμμα να συνεννοούνται αν θα τσακωθούν. Είμαι αυτή που είμαι, θέλω να κάνω καλά τη δουλειά μου και να πηγαίνω διαβασμένη».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις