Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μαίρη Συνατσάκη: Δεν φαντάζεστε πόσα rapid test έκανε σε μία εβδομάδα

Μαίρη Συνατσάκη: Δεν φαντάζεστε πόσα rapid test έκανε σε μία εβδομάδα

Η Μαίρη Συνατσάκη, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών της, καθημερινά συναντάει αρκετό κόσμο, και τα self test για τον κορονοϊό… επιβάλλονται.

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη, καθώς βιώνει την ευτυχία τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Από τη μία πλευρά, η ίδια βρίσκεται σε σχέση με τον Ίαν Στρατή ενώ από την άλλη η επιχειρηματική της δραστηριότητα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Η παρουσιάστρια και youtuber έχει αφοσιωθεί στις επιχειρήσεις της τα τελευταία χρόνια και αυτή την περίοδο προετοιμάζει τις νέες κολεξιόν ρούχων και παπουτσιών που φέρουν την υπογραφή της.

Έτσι, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών της, καθημερινά βρίσκεται με αρκετό κόσμο.

Τηρώντας πιστά τα μέτρα κατά του κορονοϊού, η Μαίρη Συνατσάκη κάνει τακτικά rapid τεστ και μάλιστα, πριν από λίγες ώρες, αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της πόσα έκανε συνολικά την περασμένη εβδομάδα. Όχι ένα, όχι δύο, όχι τρία, αλλά πέντε rapid τεστ και ένα μοριακό.

“Εκτός από το μοριακό της Δευτέρας που το είχα ανεβάσει με χαρά, αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα σε rapid τεστ σε αυτό το σπιτικό”, έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις