Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μαίρη Συνατσάκη: Δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ στο Instagram

Μαίρη Συνατσάκη: Δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ στο Instagram

Η Μαίρη Συνατσάκη διαθέτει ένα ενεργό προφίλ στο Instagram, και πολύ συχνά μοιράζεται με τους χιλιάδες followers φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια και ιδιαίτερα ενεργή youtuber Μαίρη Συνατσάκη τοποθετείται σε θέματα επικαιρότητας, στέλνοντας τα δικά της κοινωνικά μηνύματα.

Αυτή τη φορά, η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια κοντινή φωτογραφία του προσώπου της χωρίς φίλτρα και χωρίς μακιγιάζ.

Μία μερίδα των followers της έσπευσε να σχολιάσει τα μικρά σπυράκια που υπάρχουν στο πρόσωπό της. Η παρουσιάστρια δεν γινόταν να μην πάρει θέση και έτσι, γράφοντας ένα κείμενο κάτω από τη φωτογραφία της, εξομολογήθηκε:

«Σας έκανε τόση εντύπωση το «αληθινό δέρμα» όπως το χαρακτηρίσατε σε αυτήν την φωτογραφία που θα την αφήσω εδώ σαν ποστ για να μην χαθεί στο 24ωρο του στορι. (Έχασε και στον διαγωνισμό για την φωτογραφία προφίλ που της αξίζει κάτι περισσότερο)

Ωστόσο! Ναι, αληθινό δέρμα.

Ακόμη με κάποια ροδόχρους. Δεν έχω κάνει τίποτα ιδιαίτερο γι’ αυτήν αλλά είναι ήπια οπότε την αφήνω στην ησυχία της.

Κι αφήνω και ένα σχόλιο από τα άλλα, τα πιο ιδιαίτερα. Καμιά φορά μπορεί κάποιος να σας πει κάτι που να εννοεί κάτι άλλο και ξέρετε τώρα. Παρεξηγήσεις…

Να φλεξάρουμε ο,τι έχουμε όσο πιο κοντά στην αλήθεια αντέχουμε, μέχρι να αντέχουμε περισσότερο. Είναι μια διαδρομή προσωπική για τον καθένα και την σέβομαι. Καλή εβδομάδα να’ χουμε. Σας φιλώ στις μούρες σας όπως κι αν είναι αυτές!», σχολίασε ηη Μαίρη Συνατσάκη.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Μαίρη Συνατσάκη στο Instagram:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις