Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Μαίρη Συνατσάκη: Μας ξεναγεί στο νέο της σπίτι και αποκαλύπτει την γκαρνταρόμπα της

Μαίρη Συνατσάκη: Μας ξεναγεί στο νέο της σπίτι και αποκαλύπτει την γκαρνταρόμπα της

Πριν λίγους μήνες, η Μαίρη Συνατσάκη πήρε την απόφαση να μετακομίσει. Ανέβασε στο προσωπικό της κανάλι στο Youtube ένα βίντεο και μας δείχνει το νέο της σπίτι.

Μόλις λίγους μήνες μετά την απόφασή της να μετακομίσει, η Μαίρη Συνατσάκη πήρε την απόφαση να μας δείξει το νέο της σπίτι.

Όπως είχε δηλώσει η ίδια μέσα από το Instagram, στο οποίο είναι ιδιαίτερα ενεργή, θα έδειχνε το εσωτερικό του σπιτιού της όταν θα το είχε φτιάξει όπως το είχε ονειρευτεί.

Η στιγμή αυτή φαίνεται πως έφτασε, για ένα μέρος τουλάχιστον του σπιτιού, το οποίο η Μαίρη Συνατσάκη αποφάσισε να δείξει μέσα από ένα βίντεο.

Στο βίντεο η Μαίρη Συνατσάκη δείχνει τον χώρο της κουζίνας της αλλά και της γκαρνταρόμπας της. Όπως μάλιστα αποκαλύπτει είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά που ήταν όταν νοίκιασε το σπίτι.

Η κουζίνα όπως λέει ήταν σε χρώμα καφέ ενώ εκείνη επέλεξε να την αλλάξει σε μπεζ τόνους και σε αυτό έχει βάλει το αγαπημένο της κόκκινο ψυγείο το οποίο αποτελεί το πιο ακριβό αντικείμενο που υπάρχει μέσα στο σπίτι της αυτή τη στιγμή.

Στο πάτωμα της κουζίνας επέλεξε να βάλει μοκέτα για να συνδέσει καλύτερα τον χώρο στον οποίο υπήρχε πριν πλακάκι με το υπόλοιπο πάτωμα.

Στη συνέχεια η Μαίρη Συνατσάκη μας μετέφερε στην γκαρνταρόμπα του σπιτιού της όπου υπάρχουν μερικές τεράστιες ντουλάπες με τα παπούτσια της, ένα γραφείο, καθρέφτες, φωτάκια αλλά και ακόμη μια τεράστια ντουλάπα που καλύπτει έναν ολόκληρο τοίχο ενώ σε έναν άλλο τοίχο έχει τοποθετήσει έναν τεράστιο καμβά. Στη μέση του δωματίου υπάρχει ένα ανάκλινδρο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις