Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μαίρη Χρονοπούλου: «Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή» – Τι αναφέρει φίλος της

Μαίρη Χρονοπούλου: «Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή» – Τι αναφέρει φίλος της

Δύσκολες είναι οι στιγμές που περνά η αγαπημένη ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία είχε ατύχημα και δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της.  

Η Μαίρη Χρονοπούλου χτύπησε μέσα στο σπίτι της με τον δημοσιογράφο και καλό της φίλο, Αντώνη Μοσκοΐτη να μιλάει στην εκπομπή Στούντιο 4 υποστηρίζοντας πως η κατάσταση της υγείας της ηθοποιού κρίνεται σοβαρή.

«Ήταν κεραυνός εν αιθρία κυριολεκτικά. Εγώ είδα την ανάρτηση που έκανε ο Χάρης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών, και μάλιστα επικοινώνησαμε τους κοινούς φίλους με τη Μαίρη Χρονοπούλου και τον Χάρη Παπαδόπουλο. Δυστυχώς, η Μαίρη είχε μια πτώση σοβαρότατη χθες βράδυ στο σπίτι της και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην εντατική. Δεν μας επιτρέπεται να αναφερόμαστε σε έναν άνθρωπο που δίνει τη μάχη αυτή τη στιγμή να κρατηθεί στη ζωή, να κάνουμε νεκρολογίες. Καταλαβαίνετε τώρα, είναι πολύ δύσκολη στιγμή. Απλά να ευχηθούμε να μπορέσει να αναρρώσει η γυναίκα», ανέφερε αρχικά

Και πρόσθεσε: «Η Μαίρη είναι πολύ δυνατός άνθρωπος, το έχει αποδείξει. Έχει περάσει ουκ ολίγες περιπέτειες με την υγεία της. Ετοιμαζόταν να κάνει και πράγματα στο θεατρικό σανίδι. Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρει και θα το ξεπεράσει. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, όλοι οι άνθρωποι που είμαστε κοντά της, προσεχόμαστε ο καθένας εκεί που πιστεύει για να γίνει καλά η Μαίρη Χρονοπούλου».

Λίγα λεπτά μετά ο Αντώνης Μοσκοΐτης με αναρτήσεις του στα social media πρόσθεσε: «Μια πτώση μέσα στο σπίτι της από ένα – δυο σκαλοπάτια την οδήγησε στην εντατική με σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Ας προσευχηθούμε για τη Μαίρη, οπουδήποτε κι αν πιστεύει ο καθένας. Αυτό μόνο και τίποτα άλλο».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις