Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Μαίρη Χρονοπούλου: «Υποστηρίζεται μηχανικά, δεν βλέπω να έχει προοπτικές»

Μαίρη Χρονοπούλου: «Υποστηρίζεται μηχανικά, δεν βλέπω να έχει προοπτικές»

Άσχημα είναι τα νέα για τη Μαίρη Χρονοπούλου, καθώς η αγαπημένη ηθοποιός και τραγουδίστρια νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, όπως αποκάλυψε ο γιατρός της και νευροχειρουργός, Γιώργος Στράντζαλης.

Η Μαίρη Χρονοπούλου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από χθες (2.10.2023) επειδή χτύπησε σοβαρά μετά από πτώση στο σπίτι της και έμεινε αβοήθητη για 3 ώρες, επειδή οι οικιακή βοηθός της έλειπε με άδεια.

Ο γιατρός της Μαίρης Χρονοπούλου και νευροχειρουργός, Γιώργος Στράντζαλης, μίλησε σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ALPHA για την κατάσταση της αγαπημένης ηθοποιού του ελληνικού κινηματογράφου, λέγοντας δυστυχώς ότι «δεν βλέπει να έχει προοπτικές».

«Εγώ το έμαθα από τον βοηθό μου. Αυτό που βλέπω στην αξονική τομογραφία είναι μια βαριά βλάβη στον εγκέφαλο από τραύμα. Η κατάστασή της είναι πολύ βαριά, είναι η ηλικία βέβαια και κάποια προβλήματα υγείας που προϋπήρχαν. Όλα μαζί. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Τη βάλαμε στην εντατική, την υποστηρίζουμε μηχανικά αλλά δεν βλέπω να έχει προοπτικές» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Στράντζαλης για τη Μαίρη Χρονοπούλου. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις