Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Μάκης Τσέλιος: Η Ελλάδα έβγαλε σταρ, τον Σάκη Ρουβά και τον Billy Bo

Μάκης Τσέλιος: Η Ελλάδα έβγαλε σταρ, τον Σάκη Ρουβά και τον Billy Bo

Ο Μάκης Τσέλιος κάνει αναδρομή στην 53ετη καριέρα του, και μίλησε για την πορεία του στο χώρο, αλλά και τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν…

Σχετικά με το παρελθόν του σχολίασε ο σχεδιαστής μόδας Μάκης Τσέλιος, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Τη δεκαετία του ‘90 ήταν πολύ μεγάλη η πορεία μου. Από τα καλλιστεία βγαίνανε πολλά μοντέλα. Είχαμε γνωρίσει μοντέλα από το λεωφορείο και από το δρόμο».

Αναφορικά με ποιες Ελληνίδες έχουν διαγράψει πορεία στις διεθνείς πασαρέλες, σημείωσε: «Μαζί με τον Βασίλη (Billy Bo) συμβουλέψαμε την Έλενα Κουντουρά και την Βίκυ Κουλιανού να δουλέψουν στο εξωτερικό.

Η Κουντουρά και η Κουλιανού κάνανε μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό. Η Έλενα Ναθαναήλ θα μπορούσε να κάνει τη μεγαλύτερη καριέρα στο εξωτερικό, ήταν σαν την Όντρει Χέμπορν. Την Έλενα Ναθαναήλ μόνο εγώ την έντυνα».

Σε ερώτηση αν η Ελλάδα έβγαλε σταρ, ο Μάκης Τσέλιοςαπάντησε: «Η Ελλάδα έβγαλε σταρ, τον Σάκη Ρουβά και τον Billy Bo. Ο Βασίλης έφυγε νωρίς και μετά συνέχισα εγώ το έργο μου».

«Δεν με απασχολεί η πάροδος του χρόνου, θέλω να είμαι υγιής, ζω με τους νέους ανθρώπους γιατί έτσι έχω διάθεση να κάνω ό,τι θέλω», ανέφερε.

Εξήγησε ο σχεδιαστής μόδας γιατί έπαψε να πηγαίνει στα μπουζούκια, ενώ παλιά το επέλεγε: «Έπαψα να πηγαίνω στα μπουζούκια που μου άρεσαν πάρα πολύ , με ενοχλούν και δεν ακούω καλά τραγούδια».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις