Μάξιμος Μουμούρης: Ευκαιρία να σπάσει ένα τεράστιο απόστημα στο χώρο του θεάτρου

«Είναι μια τεράστια ευκαιρία για όσους έχουν τέτοιες ορέξεις να κάτσουν στα αβγά τους», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης μιλώντας στο Mega.

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης με φόντο τη βαριά τη σκιά που έχει απλωθεί στο χώρο του θεάτρου από τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης. Περιγράφοντας το κλίμα που επικρατεί στο θέατρο ο κ. Μουμούρης είπε μεταξύ άλλων:

«Υπάρχει μια αναστάτωση και μια αμηχανία αλλά εμείς προχωράμε κανονικά η δουλειά μας είναι να είμαστε πάνω στην σκηνή και να ασχολούμαστε με το αντικείμενό μας, δεν είναι δουλειά μας να ασχοληθούμε με οτιδήποτε άλλο και νομίζω δεν θα κάνουμε καλό και στο αποτέλεσμα.

Φυσικά και σαν άνθρωπος και σαν επαγγελματίας του χώρου όλα όσα συμβαίνουν με έχουν επηρεάσει και μου δίνεται η ευκαιρία να στείλω την αμέριστη συμπαράστασή μου στα θύματα αυτών των ιστοριών, σε αυτούς που έχουν μιλήσει και σε όσους θα μιλήσουν στο μέλλον βρίσκοντας το απαραίτητο θάρρος. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να σπάσει ένα τεράστιο απόστημα που υπάρχει στο χώρο μας» είπε ο ίδιος.

«Θεωρώ ότι είναι μια τεράστια ευκαιρία για όσους έχουν τέτοιες ορέξεις να κάτσουν στα αβγά τους, να μην τολμήσουν να αγγίξουν είτε ψυχικά είτε σωματικά κανέναν, μια τεράστια ευκαιρία από εδώ και πέρα να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Είναι τεράστιο ευτύχημα που το ΣΕΗ μπαίνει μπροστά κι έχει πολύ υλικό στα χέρια του το οποίο περιμένει υπομονετικά να διαχειριστεί και με βάση ό,τι θα πει και η Δικαιοσύνη να στηρίξει τα θύματα», σημείωσε ο Μάξιμος Μουμούρης.

Ο ίδιος επίσης υπογράμμισε ότι ο χώρος του θεάτρου δεν είναι μόνο έτσι, καθώς η πλειοψηφία των ανθρώπων δουλεύει χωρίς κανενός είδους πίεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Ισαβέλλα Δάρρα για θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης: «Να μάθουν να κρατάνε αποστάσεις και να λένε όχι»

Ισαβέλλα Δάρρα για θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης: «Να μάθουν να κρατάνε αποστάσεις και να λένε όχι»

ΙΣΑΒΕΛΛΑ ΔΑΡΡΑ: Το διάσημο μοντέλο και πρώην Μις Ευρώπη εξηγεί γιατί δεν έτυχε ποτέ στην ίδια να πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. «Δεν μου έχει συμβεί ... Διαβάστε περισσότερα
«Έφυγε» ο θρύλος της Όπερας του Παρισιού – Νεκρός στα 61 του ο χορευτής Πατρίκ Ντιπόν (video)

«Έφυγε» ο θρύλος της Όπερας του Παρισιού – Νεκρός στα 61 του ο χορευτής Πατρίκ Ντιπόν (video)

Ήταν ο γνωστότερος, στο ευρύ κοινό, χορευτής του κλασικού μπαλέτου της Γαλλίας: ο Πατρίκ Ντιπόν, ο πρώην κορυφαίος χορευτής της Όπερας του Παρισιού πέθανε την ... Διαβάστε περισσότερα
Χάρης Βαρθακούρης: Δεν θα πουλήσω την ψυχή μου για να πετύχω – Είχα συζητήσει για άλλη εκπομπή

Χάρης Βαρθακούρης: Δεν θα πουλήσω την ψυχή μου για να πετύχω – Είχα συζητήσει για άλλη εκπομπή

Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής “Eυτυχείτε”, με αφορμή την ψυχαγωγική εκπομπή που παρουσιάζουν κάθε Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ. Για την εκπομπή που ... Διαβάστε περισσότερα