Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μάξιμος Μουμούρης: Χρωστάω ένα «ευχαριστώ» στην γυναίκα μου, ήταν πάντα εκεί ό,τι και αν συνέβαινε

Μάξιμος Μουμούρης: Χρωστάω ένα «ευχαριστώ» στην γυναίκα μου, ήταν πάντα εκεί ό,τι και αν συνέβαινε
Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Ο ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης, σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Ελένη», μίλησε για τις άγνωστες πτυχές της ζωής του αλλά και για την οικογένειά του.

Ο Μάξιμος Μουμούρης θυμήθηκε στιγμές που σημάδεψαν την παιδική του ηλικία, και ανέφερε πως αισθάνεται επιτυχημένος γιατί έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, ενώ εξήγησε γιατί «χρωστάει» ένα ευχαριστώ στην σύζυγό του.

«Η πρωινή ρουτίνα περιλαμβάνει προετοιμασία των παιδιών για το σχολείο, γυμναστική, διάβασμα, μαγειρική και πρόβες. Η ζωή με 4 γυναίκες στο σπίτι με έχει μάθει να τρέχω ασταμάτητα και να λαμβάνω ανιδιοτελή αγάπη.

Από την παιδική μου ηλικία θυμάμαι ότι ο πατέρας μου μας άφησε ένα μεγάλο πεδίο ελευθερίας και αγάπης, χωρίς φόβο. Η μητέρα μου πριν φύγει από τη ζωή, μας άφησε ένα πολύ ωραίο ‘στρώμα’ αγάπης».

Όπως είπε, η συνήθεια που είχε ως παιδί και την διατηρεί μέχρι σήμερα στην δική του οικογένεια είναι να βρίσκονται όλοι μαζί στο κυριακάτικο τραπέζι.

«Ένα κομμάτι αυτοπεποίθησης το κέρδισα μέσα από τη θεατρική σκηνή. Ήμουν πολύ ντροπαλός σε όλη την εφηβική ηλικία. Χρωστάω ένα ‘ευχαριστώ” στην γυναίκα μου. Ήταν πάντα εκεί ό,τι και αν συνέβαινε».

Ο Μάξιμος Μουμούρης δηλώνει πως η μεγαλύτερη επιτυχία στην ζωή του είναι ότι έχει δημιουργήσει μια οικογένεια. «Η Νάντια (Γιαννακοπούλου) δεν φέρνει σπίτι την πολιτική, πιο πολύ εγώ την ρωτάω γιατί μου αρέσει η πολιτική. Η νέα ‘σελίδα’ στον δήμο Αθηναίων δείχνει ότι ο κόσμος κάτι είπε, όχι μόνο για την αυτοδιοίκηση, μίλησε πιο γενικά».

Αναφερόμενος στη σειρά «Γη της Ελιάς» στην οποία πρωταγωνιστεί είπε πως ο χαρακτήρας που υποδύεται στην σειρά είναι σε ηρεμία, αλλά θα περάσει περίοδο κρίσης και ζήλιας.

«Θεατρικά κάνω ένα υπέροχο έργο φέτος, τον ‘Πλατόνωφ’ του Τσέχωφ, που θα ανέβει 18 Νοεμβρίου στο ‘Τόπος αλλού’. Διδάσκω στην δραματική σχολή ‘Ιάκωβος Καμπανέλλης’ στην Αγία Βαρβάρα, και αυτή είναι η μεγάλη μου αγάπη τα τελευταία 4 χρόνια».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις