Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Μανώλης Κονταρός: Ανησυχήσαμε πολύ για την υγεία του Βασίλη Μπισμπίκη

Μανώλης Κονταρός: Ανησυχήσαμε πολύ για την υγεία του Βασίλη Μπισμπίκη

Ο λυράρης Μανώλης Κονταρός, ο οποίος συνδέεται με στενή φιλία με τον Βασίλη Μπισμπίκη μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του ο γνωστός ηθοποιός.

Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που ο Μανώλης Κονταρός ουκ ολίγες φορές έχει διασκεδάσει μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή.  

Ο Μανώλης Κονταρός μετά την είδηση για την εισαγωγή του Βασίλη Μπισμπίκη στο χειρουργείο, ανησύχησε ιδιαίτερα για την κατάσταση της υγείας του, ενώ φρόντισε να ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή από το περιβάλλον του ηθοποιού όπως γράφει η εφημερίδα Παραπολιτικά.

«Ανησυχήσαμε πολύ. Εγώ το έμαθα από τους κοντινούς του ανθρώπους, αλλά ο Βασίλης είναι πολύ καλά», αναφέρει ο Μανώλης Κονταρός.

«Αν έχεις καλή ψυχολογία, είναι το καλύτερο φάρμακο. Αυτή είναι η δική μου συμβουλή. Όταν νιώθεις καλά, τα βλέπεις όλα θετικά και τα αντιμετωπίζεις με ψυχραιμία… Το να σε πάρει από κάτω δεν είναι καλό.  Και ευτυχώς το αντιμετώπισε ψύχραιμα και τώρα ο Βασίλης είναι μια χαρά», τονίζει ο γνωστός μουσικής στο «Secret» των Παραπολιτικών.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις