Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Μάνος Πανταζής: Έβρισκα γράμματα και δώρα από θαυμάστριες στο αμάξι και στο σπίτι

Μάνος Πανταζής: Έβρισκα γράμματα και δώρα από θαυμάστριες στο αμάξι και στο σπίτι

O Mάνος Πανταζής μίλησε για το μόντελινγκ τη δεκαετία του ’90 με την Βίκυ Καγιά, την ζωή του σήμερα και για την σχέση με τα παιδιά του.

Ο Μάνος Πανταζής ανέφερε αρχικά: «Κάνω ό,τι μπορώ για να κρατηθώ σε καλό επίπεδο, είναι και το DNA όμως. Με είδε ο Βασίλειος Kωστέτσος και ο Ηλίας Μιχαλολιάς στην Μύκονο, όταν έκανα διακοπές, και μου προτείναν να ασχοληθώ με την μόδα».

Για την Βίκυ Καγιά, ο Μάνος Πανταζής ανέφερε: «Την Βίκυ Καγιά την συνόδευα ως μεγαλύτερος, ήταν πολύ σωστή επαγγελματίας από μικρή. Η Βίκυ Καγιά μια χαρά καριέρα έκανε στο εξωτερικό».

«Πιστεύω ότι ταιριάζω σε ένα πρόγραμμα όπως το Next top model. Αν υπήρχε παλιά το GNTM δεν νομίζω να πήγαινα ως παίκτης», δήλωσε για το ριάλιτι μόδας.

Σχετικά με τις εκδηλώσεις θαυμασμού που είχε περιέγραψε ο Μάνος Πανταζής: «Έβρισκα γράμματα και δώρα από θαυμάστριες στο αμάξι και στο σπίτι.

Πάντα είχα έναν ξεκάθαρο τρόπο απέναντι στις ανάρμοστες προτάσεις».

«Έκανα κάποια περάσματα από την υποκριτική, δεν ένιωθα εγώ καλά, γιατί δεν ένιωθα ότι το κάλεσμα γίνεται για το ταλέντο μου, αλλά για την εμφάνιση.

Πολλές φορές έχω κάνει δοκιμαστικό για εκπομπή, αλλά δεν είναι το φόρτε μου. Είχα πάει σε δοκιμαστικό για πρωινή εκπομπή στον Alpha», αποκάλυψε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις