Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Μανούσος Μανουσάκης: Έγινε ασπίδα για τον Γιώργο Κιμούλη και «άδειασε» την Παναγιώτα Βλαντή

Μανούσος Μανουσάκης: Έγινε ασπίδα για τον Γιώργο Κιμούλη και «άδειασε» την Παναγιώτα Βλαντή
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ NDP

Ο Μανούσος Μανουσάκης πήρε θέση στο θέμα της επίθεσης που εξαπέλυσε στον Γιώργο Κιμούλη η Παναγιώτα Βλαντή και έγινε ασπίδα προστασίας για το γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό, για τον οποίο είχαν γίνει καταγγελίες περί βάναυσης εργασιακής συμπεριφοράς. Παράλληλα άδειασε την ηθοποιό και μάλιστα με ειρωνικό τρόπο.

Ο Μανούσος Μανουσάκης μίλησε σήμερα (29.11.2023) στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Ο γνωστός σκηνοθέτης αναφέρθηκε στην καριέρα, στην προσωπική του ζωή, στην επιστροφή στις οθόνη της εμβληματικής σειράς του «Τμήμα Ηθών», που δεν έγινε πράξη τελικά, αλλά αναφέρθηκε και στις δηλώσεις της Παναγιώτας Βλαντή για τον Γιώργο Κιμούλη.

Η Παναγιώτα Βλαντή είχε εκφράσει τη διαφωνία της για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Ο Μανούσος Μανουσάκης σχολίασε με ειρωνικό τρόπο τις δηλώσεις της Παναγιώτας Βλαντή για τον Γιώργο Κιμούλη και τόνισε μάλιστα ότι θα συνεργαζόταν με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη που βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα μετά το κίνημα MeToo.

«Η Παναγιώτα Βλαντή είναι μέλος του δικαστικού σώματος; Έγινε εισαγγελέας; Έβαλε κάποια ποινή; Ο κ. Κιμούλης έχει καταδικαστεί για κάτι; Έγινε κάποια μήνυση εναντίον του; Εγώ θα συνεργαζόμουν μαζί του», είπε ο Μανούσος Μανουσάκης.

Θέλει να «φύγει» πάνω στο γύρισμα

Ο γνωστός σκηνοθέτης αναφέρθηκε και στο πως θα ήθελε να πεθάνει και τόνισε ότι θα ήθελε να «φύγει» πάνω σε γύρισμα.

«Η τελευταία μέρα της ζωής μου θα ήθελα να είναι στο γύρισμα όταν λέω “μοτέρ ή στοπ”», ανέφερε ο Μανούσος Μανουσάκης.

Κάπου εκεί θυμήθηκε και το πως αποφάσισε να γίνει σκηνοθέτης, λέγοντας: «Το έναυσμα για να ξεκινήσω την σκηνοθεσία ήταν όταν η γιαγιά μου με πήγε στα γυρίσματα της “Λίμνης των στεναγμών” με την Ειρήνη Παπά».

 

Ο σκηνοθέτης μίλησε και για τη προσωπική του ζωή και την γυναίκα του με την οποία είναι πάνω από μισό αιώνα μαζί.

«Με τη σύζυγό μου είμαστε 51 χρόνια μαζί. Μία γυναίκα καταλαβαίνει αμέσως αν ο άντρας έχει εξοκείλει, δεν μπορεί να της κρυφτεί. Το μυστικό στη 50ετή σχέση μας είναι ότι λέω “ναι” σε όλα και κάνω ό,τι θέλω. Έχω κάποια φετίχ στην καθημερινότητά μου. Θέλω να πίνω καφέ σε συγκεκριμένο φλιτζανάκι. Δεν έχω δανείσει ποτέ βιβλίο, είναι το μοναδικό πράγμα που δε δανείζω. Είμαι πολύ χαζός για να καταλάβω αν με φλέρταραν για να πάρουν ρόλο».

Για το Τμήμα Ηθών και την επιστροφή του του στην τηλεοπτική οθόνη τόνισε:  «Μας προτάθηκε από τον ANT1 να επανέλθει το ‘Τμήμα Ηθών’ άλλα αποσύρθηκε η πρόταση».

Ο Μανούσος Μανουσάκης θυμήθηκε και έναν από τους ηθοποιούς που έγιναν παντού γνωστοί μέσα από το «Τμήμα Ηθών», τον Απόστολο Γκλέτσο και αναφέρθηκε στην πολιτική του καριέρα.

«Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν επιτυχημένος δήμαρχος. Την πρώτη τετραετία την κέρδισε λόγω δημοσιότητας, αλλά τη δεύτερη φορά έκανε έργο στην περιοχή του», ανέφερε ο σκηνοθέτης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις