Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Μαντόνα: «Έκανα πλαστική» – Η ομολογία μετά το «κράξιμο» στα social media

Μαντόνα: «Έκανα πλαστική» – Η ομολογία μετά το «κράξιμο» στα social media
Reuters

«Έκανα πλαστική, γι’ αυτό ήμουν πρησμένη» παραδέχεται η Μαντόνα για πρώτη φορά μετά τα «καρφιά» για την εξωτερική της εμφάνιση. «Δείτε τώρα πώς ξεπρήστηκα», συμπληρώνει η βασίλισσα της ποπ που τράβηξε όλα τα βλέμματα στα βραβεία Grammy.

Η Μαντόνα 64 Μαΐων, πλέον, έκανε ένα tweet για να απαντήσει στα φαρμακερά σχόλια χρηστών των social media για την εμφάνισή της στην παρουσίαση των βραβείων Grammy 2023 νωρίτερα τον Φεβρουάριο.

«Κοιτάξτε πόσο χαριτωμένη είμαι τώρα που έχει υποχωρήσει το πρήξιμο από την επέμβαση», έγραψε στο Twitter, ανεβάζοντας και μία φωτογραφία της όπου χαμογελάει στον φακό.

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της σύντομης εμφάνισής της στα Grammy, η εικόνα της βασίλισσας της ποπ έγινε αμέσως viral, με τους θαυμαστές της να σχολιάζουν το πόσο διαφορετικό φαινόταν το πρόσωπό της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

 

«Προσπαθώ να αγνοήσω το γεγονός ότι η Μαντόνα έχει ένα εντελώς νέο πρόσωπο», έγραψε κάποιος στο Twitter, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Ω Θεέ μου, είδατε τη Μαντόνα στα Grammy; Τι στο διάολο συνέβη στο πρόσωπό της; Φαινόταν τερατώδης. Ήταν σοκαριστικό»!

https://twitter.com/Madonna/status/1627713003238965248?s=20

Η Μαντόνα πέρασε στην αντεπίθεση

Δύο ημέρες μετά τα βραβεία η Μαντόνα κατακεραύνωσε όλους αυτούς που επέλεξαν να εστιάσουν στην εμφάνισή της αντί για την ομιλία της πριν δώσει το βραβείο στην Κιμ Πέτρας, την πρώτη τρανσέξουαλ που κερδίζει Grammy, αλλά και στον Σαμ Σμιθ για το «Unholy»:

«Αντί να επικεντρωθούν σε αυτά που είπα στην ομιλία μου, η οποία αφορούσε το να ευχαριστήσω τους ατρόμητους καλλιτέχνες όπως ο Σαμ και η Κιμ, πολλοί άνθρωποι επέλεξαν να μιλήσουν μόνο για τις κοντινές φωτογραφίες μου που τραβήχτηκαν από μια κάμερα με τηλεφακό από έναν φωτογράφο του Τύπου όπου θα παραμόρφωναν το πρόσωπο οποιουδήποτε. Για άλλη μια φορά δέχτηκα επίθεση για την ηλικία μου. Ένας κόσμος που αρνείται να γιορτάσει τις γυναίκες μετά τα 45 και αισθάνεται την ανάγκη να τις τιμωρήσει αν συνεχίσουν αυτές να έχουν ισχυρή γνώμη, να είναι εργατικές και περιπετειώδεις.

Δεν έχω απολογηθεί ποτέ για καμία από τις δημιουργικές μου επιλογές, ούτε για τον τρόπο με τον οποίο δείχνω ή ντύνομαι, και δεν πρόκειται να το κάνω τώρα. Έχω υποβαθμιστεί από τα μέσα ενημέρωσης από την αρχή της καριέρας μου, αλλά καταλαβαίνω πως όλα αυτά είναι μια δοκιμασία και χαίρομαι που ανοίγω τον δρόμο ώστε όλες οι γυναίκες που βρίσκονται πίσω μου να τον διαβούν ευκολότερα τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με τα λόγια της Beyonce, “Δεν θα μου τσακίσεις την ψυχή”. Ανυπομονώ για πολλά ακόμη χρόνια ανατρεπτικής συμπεριφοράς. Θα διευρύνω τους ορίζοντές μου, θα αντιστέκομαι στην πατριαρχία και κυρίως θα απολαμβάνω τη ζωή μου. Υποκλιθείτε σκύλες», έγραψε η Μαντόνα στην ανάρτησή της. H Μαντόνα τελικά το παραδέχτηκε: «Έκανα πλαστική, γι’ αυτό ήμουν πρησμένη – Δείτε τώρα πώς ξεπρήστηκα», κατέληξε η 64χρονη Μαντόνα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις