Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Μαντόνα: Παρέα στη σκηνή με την Τόκιο του «La Casa de Papel» – Πώς έγιναν φίλες

Μαντόνα: Παρέα στη σκηνή με την Τόκιο του «La Casa de Papel» – Πώς έγιναν φίλες

Η Μαντόνα (Madonna) έδωσε μια επική συναυλία  το βράδυ της Παρασκευής (3.11.2023) στην Βαρκελώνη, αλλά το σημείο που έμεινε περισσότερο στο κοινό και φυσικά προκάλεσε ντελίριο ήταν όταν στη σκηνή ανέβηκε μαζί με τη γνωστή τραγουδίστρια μια διάσημη φίλη της, η «Τόκιο» του «La Casa de Papel».

Η 34χρονη Ισπανίδα ηθοποιός, Ursula Corbero, που έγινε σταρ μετά τον ρόλο της Τόκιο, στην επική σειρά «La Casa de Papel», ήταν ανάμεσα στο κοινό στη συναυλία της Μαντόνα.  

Κάποια στιγμή η Τόκιο του «La Casa de Papel» ανέβηκε στη σκηνή δίπλα στη Madonna και στην αίθουσα που γινόταν η συναυλία της βασίλισσας της ποπ έγινε χαμός.

Η Μαντόνα κάλεσε την φίλη της δίπλα της. Η τραγουδίστρια και η ηθοποιός κάθισαν σε δυο καρέκλες στη σκηνή, αλλά δεν έμειναν άπραγες.

Άρχισαν να βαθμολογούν τους χορευτές που είχε η Μαντόνα στη συναυλία της. Οι χορευτές έδιναν τα ρέστα μπροστά στη Μαντόνα και την Τόκιο, οι οποίες μοίραζαν αφειδώς 10άρια.

 

 

 

Πως έγιναν φίλες

Η Τόκιο του «La Casa de Papel» και η Μαντόνα είναι φίλες και μάλιστα εδώ καιρό.

Η Ursula Corbero έχει αποκαλύψει σε μια συνέντευξή της το πως γνώρισε τη Madonna και πως έγιναν φίλες. Οι δυο τους είχαν βρεθεί στο ίδιο αεροπλάνο.

«Ταξίδευα πίσω στη Μαδρίτη και έκανα μια στάση στο Λονδίνο. Όταν μπήκα στο αεροπλάνο, πήγα στο μπάνιο και όταν επέστρεψα στη θέση μου, είδα τη Μαντόνα. Τότε η Μαντόνα γύρισε προς το μέρος μου και είχε οπτική επαφή μαζί μου. Και ξαφνικά ήρθε προς το μέρος μου, διατηρώντας την οπτική επαφή. Ήρθε και έβαλε το ένα της πόδι στο κάθισμά μου για να δέσει τα παπούτσια της και είπε “Γεια σου. Συγγνώμη, απλά ήθελα να σου πω ότι είμαι μεγάλη θαυμάστρια σου. Λατρεύω το La casa de papel. Η Τόκιο είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας”», είπε η ηθοποιός.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις