Πέμπτη, 29 Φεβ.
18oC Αθήνα

Μαρί Σαντάλ για τον Παύλο και τη λίστα Επστάιν: Δεν έχουμε καμία σχέση

Μαρί Σαντάλ για τον Παύλο και τη λίστα Επστάιν: Δεν έχουμε καμία σχέση

Η Μαρί Σαντάλ διέψευσε κατηγορηματικά πως ο Παύλος, γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, εμπλέκεται στην υπόθεση Επστάιν.

Το όνομα του Παύλου έχει αναφερθεί στην έρευνα που γίνεται μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση Επστάιν, ωστόσο η Μαρί Σαντάλ αναφέρει πως δεν είχαν καμία σχέση μαζί του, και πως ο κατάλογος που βρέθηκε το όνομά του δεν ήταν του Επστάιν.

«Δεν τον γνώρισα ποτέ. Αυτός ήταν ο τηλεφωνικός κατάλογος της Ghislaine Maxwell και όχι του Epstein, συνέλεγε πληροφορίες και αριθμούς τηλεφώνου σαν τρελή. Έτσι έχτισε τις συνδέσεις της. Αυτό είναι πραγματικά» αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή της στη σελίδα Greek Royal, απαντώντας έτσι στα δημοσιεύματα που συνδέουν τόσο εκείνη όσο και τον γιο του Παύλου Γλύξμπουργκ με την υπόθεση τηλεφωνικού καταλόγου του Τζέφρι Επστάιν.

Η Μάξγουελ, κόρη του μεγιστάνα των εκδόσεων Ρόμπερτ Μάξγουελ, εκτίει σήμερα ποινή φυλάκισης 20 ετών για το ρόλο της ως στρατολόγος για τον Επστάιν. 

Μετά την αυτοκτονία του Επστάιν άρχισε να αποκαλύπτεται το δαιδαλώδες δίκτυο trafficking στο οποίο εμπλεκόταν, με πολλά «βαριά» ονόματα να είναι στις λίστες του.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις