Lifestyle

Μαρία Αντωνά: Φήμες για νέα σχέση μετά τον χωρισμό με τον Άρη Σοϊλέδη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης εδώ και αρκετό διάστημα έχουν χωρίσει και μάλιστα τον τελευταίο καιρό ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κυκλοφορεί με νέα σύντροφο.

Και η Μαρία Αντωνά όμως σύμφωνα με τη Νάνσυ Παραδεισανού στην εκπομπή Γειά σου δεν είναι μόνη, καθώς ο έρωτας φαίνεται να έχει χτυπήσει την πόρτα της.

«Η Μαρία Αντωνά έχει νοικιάσει ένα νέο σπίτι στην Άνω Γλυφάδα, εδώ και περίπου δύο εβδομάδες. Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι και η Μαρία έχει προχωρήσει τη ζωή της και την έχουν δει άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, σε βραδινή έξοδο, σε κοινή παρέα με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας επιβεβαιώνει την είδηση λέγοντας ότι: «Επιβεβαιώνω, είναι ένας άνθρωπος πολύ γνωστός και είναι στον χώρο της τηλεόρασης.

Είναι γνωστός και πολύ επιτυχημένος. Είναι μπροστά στις οθόνες, είναι δημοσιογράφος και παρουσιαστής. Μπορεί να είναι μια φιλία που μόλις ξεκίνησε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η εξομολόγηση του Τζέισον Ντόνοβαν για τον χωρισμό του με την Κάιλι Μινόγκ: «Πίστευα ότι θα παντρευτούμε και θα κάνουμε παιδιά»
Στο νέο ντοκιμαντέρ «KYLIE», ο Αυστραλός ηθοποιός και τραγουδιστής μιλά με ειλικρίνεια για τη σχέση τους και αποκαλύπτει πως ονειρευόταν ένα κοινό μέλλον με την Κάιλι Μινόγκ
Ο Τζέισον Ντόνοβαν
Στην Αθήνα ο Γουίλεμ Νταφόε για την πρεμιέρα της ταινίας «The Birthday Party» – Στιγμιότυπα από την άφιξή του στο αεροδρόμιο
Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν σε επιλεγμένες τοποθεσίες της Κέρκυρας και της Αττικής το καλοκαίρι του 2024, ενώ η παγκόσμια πρεμιέρα έγινε στην Piazza Grande του Φεστιβάλ του Λοκάρνo
Γουιλεμ Νταφοε
Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ δεν θα πάει στις Κάννες για να παραλάβει τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα λόγω τραυματισμού στο γόνατο
Το «Αστείο Κορίτσι» με την υπέροχη φωνή εξήγησε ότι ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών της όσο συνεχίζεται η αποκατάστασή της, εκφράζοντας παράλληλα τη λύπη της που δεν θα μπορέσει να βρεθεί στις Κάννες
Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ