Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Μαρία Αντωνά: Οφείλω μια συγγνώμη στη Σταυρούλα Χρυσαειδή

Μαρία Αντωνά: Οφείλω μια συγγνώμη στη Σταυρούλα Χρυσαειδή

Δημόσια συγγνώμη από τη Μαρία Αντωνά στη Σταυρούλα Χρυσαειδή για τα όσα είχε πει πριν από μερικές μέρες για τους λόγους του χωρισμού της πρώην παίκτριας του Survivor.

Από τον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» η Μαρία Αντωνά θέλησε να πάρει θέση για τα όσα ακούστηκαν σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Παναγιώτη Τριβυζά στο διαζύγιο.

«Λίγο πριν πάμε στο επόμενο θέμα, θα ήθελα να αναφερθώ σχετικά με κάποιες δηλώσεις που είχαν γίνει κατά τη διάρκεια της εκπομπής την προηγούμενη εβδομάδα. Μιλώ για την είδηση του χωρισμού της Σταυρούλας Χρυσαειδή και του Παναγιώτη Τριβυζά», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

«Εγώ αναφέρθηκα σε κάποιες φήμες, οι οποίες ήθελαν να υπάρχει κάποιο τρίτο πρόσωπο. Από τη στιγμή που και η ίδια διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, οφείλουμε ένα συγγνώμη.

Και να απολογηθώ κι εγώ προσωπικά διότι μετέφερα κάποιες φήμες, οι οποίες δεν βασίζονται στην πραγματικότητα, οπότε ούτε τις υιοθετούμε ως εκπομπή ούτε κι εγώ μεμονωμένα.

Οπότε, καλή συνέχεια, συγγνώμη αν την έφερα σε δύσκολη θέση και τη στεναχώρησα. Καλές γιορτές και πραγματικά ότι καλύτερο και στη συμμετοχή της στο Survivor», κατέληξε η Μαρία Αντωνά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις