Παρασκευή, 1 Μαρ.
12oC Αθήνα

Μαρία Αντουλινάκη: Διέκοψα εγκυμοσύνη γιατί ο σύντροφός μου δεν ήθελε το παιδί

Μαρία Αντουλινάκη: Διέκοψα εγκυμοσύνη γιατί ο σύντροφός μου δεν ήθελε το παιδί

Στη συνειδητή της επιλογή να μην παντρευτεί αλλά και στην απόφαση να μην κάνει παιδί αναφέρθηκε η γνωστή ηθοποιός, Μαρία Αντουλινάκη, σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή τη συμμετοχή της στην παράσταση «Για μια ζωή» στο θέατρο Πειραιώς 131.

Η Μαρία Αντουλινάκη, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε μείνει έγκυος αλλά ο τότε σύντροφός της δεν ήθελε παιδιά κι έτσι αποφάσισε να διακόψει την εγκυμοσύνη. 

Ψάχνοντας για εσάς, βρήκα ότι δεν έχετε παντρευτεί ποτέ, είναι αλήθεια;

Όχι, δεν έχω παντρευτεί. Ήταν πολύ συνειδητή επιλογή, δεν με ενδιέφερε ποτέ ο γάμος. Θα με ενδιέφερε να έχω ένα παιδί και έναν σύντροφο, αλλά πια αυτό έχει περάσει.

Φτάσατε ποτέ κοντά στο να κάνετε ένα παιδί;

Ναι, φυσικά. Διέκοψα όμως την εγκυμοσύνη, γιατί δεν ήθελε το παιδί τότε ο σύντροφός μου. Μετά από αυτό, δεν με ενδιέφερε ούτε η σχέση. Όταν μετά από δέκα χρόνια σχέσης, ο άνθρωπος αυτός δεν ήθελε το παιδί, κατάλαβα ότι δεν θέλει ούτε εμένα. Άρα πήρα την απόφαση να χωρίσω.

Σκεφτήκατε να κρατήσετε το παιδί και να το μεγαλώσετε μόνη σας;

Το σκέφτηκα, αλλά ήμουν σε οικονομική ανέχεια, ήμουν πολύ δύσκολα. Δεν είχα ούτε την οικογένειά μου να με στηρίξει, για να κρατήσω μόνη μου αυτό το παιδί, κάτι που θα το ήθελα. Νομίζω τώρα έτσι όπως το σκέφτομαι, ευτυχώς που δεν το κράτησα μόνη μου, γιατί όταν φέρνεις ένα παιδί, θα πρέπει να μπορείς να του προσφέρεις τα βασικά.

Εγώ πέρασα στιγμές που δεν είχα εγώ να φάω, τι θα γινόταν με αυτό το παιδί; Δεν ζούμε σε ένα κράτος πρόνοιας που να στηρίζει τις ανύπαντρες μητέρες με επιδόματα, ώστε να μπορούν να επιβιώσουν.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις