Παρασκευή, 23 Φεβ.
13oC Αθήνα

Μαρία Αντουλινάκη: Το ξεπέρασα με θεραπεία φαρμακευτική και τώρα είναι όλα καλά

Μαρία Αντουλινάκη: Το ξεπέρασα με θεραπεία φαρμακευτική και τώρα είναι όλα καλά

“Πάθαινα πολλές κρίσεις πανικού, δεν μπορούσα να διαχειριστώ απλά πράγματα στη ζωή και στην καθημερινότητά μου” δήλωσε η Μαρίσ Αντουλινάκη.

Η Μαρία Αντουλινάκη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου κα μίλησε για το πόσο δύσκολα διαχειρίστηκε την απώλεια του πατέρα της και τη φαρμακευτική αγωγή που χρειάστηκε να πάρει.

Κληθήκατε ποτέ να παίξετε στο θέατρο ή να πάτε σε ένα γύρισμα, ενώ έχετε βιώσει μια μεγάλη απώλεια;

Όταν έχασα τον πατέρα μου, έπρεπε την επόμενη μέρα να πάω στην πρώτη πρόβα για την παράσταση «Οι μάγισσες της Σμύρνης» στο Παλλάς. Εκεί ήταν πρόβα όμως για μένα, οπότε το πράγμα πήγε κάπως πιο ομαλά. Παρότι είχα πέσει σε μια πολύ βαριά κατάθλιψη λόγω της απώλειας αυτής, αλλά και πολλών άλλων συσσωρευμένων πραγμάτων. Μου έκανε καλό πάντως, που πήγα να δουλέψω.

Ήταν ξαφνική η απώλεια του μπαμπά σας;

Ο πατέρας μου ήταν μεγάλος, είχε κάποια προβλήματα υγείας, αλλά είχε ένα ατύχημα και έσπασε το ισχίο του. Στο νοσοκομείο που πήγε, δημιουργήθηκαν επιπλοκές πριν καν κάνει το χειρουργείο και μέσα σε 20 μέρες έφυγε. Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο.

Πώς εξωτερικεύατε την κατάθλιψή σας;

Δεν ήθελα να βγαίνω από το σπίτι, δεν ήθελα να κοιμάμαι, γιατί φοβόμουν ότι θα πεθάνω. Δεν ήθελα να ξυπνάω και να ανοίγω τα μάτια μου, γιατί πίστευα πως αν βγω έξω, θα μου συμβεί κάτι κακό, θα πεθάνω. Πάθαινα πολλές κρίσεις πανικού, δεν μπορούσα να διαχειριστώ απλά πράγματα στη ζωή και στην καθημερινότητά μου.

Πώς το ξεπεράσατε αυτό;

Με θεραπεία φαρμακευτική το ξεπέρασα και τώρα είναι όλα καλά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις