Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Απελευθερώθηκα από τους εθισμούς 18 Μαΐου 2003

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Απελευθερώθηκα από τους εθισμούς 18 Μαΐου 2003
Φωτογραφία NDPPHOTO

Για τον νέο τρόπο ζωής που έχει υιοθετήσει και στον οποίο ρόλο έπαιξε η αείμνηστη μητέρα της, Ζωή Λάσκαρη, αναφέρθηκε, σε νέο βίντεο που ανέβασε στο TikTok η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Περπατώντας και καταγράφοντας την άσκησή της σε βίντεο, η κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Ζωής Λάσκαρη περιγράφει τον εθισμό της στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. «Απελευθερώθηκα 18 Μαΐου 2003» λέει μεταξύ άλλων η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

«Ήμουν εθισμένη στην κοκαΐνη, στην μαριχουάνα, στα χάπια και έπινα αλκοόλ. Ξενυχτούσα και δεν είχα όρια σε τίποτα. Απελευθερώθηκα 18 Μάϊου 2003. Από τότε έχει ξεκινήσει ένα δύσβατο ταξίδι ολιστικής αντιμετώπισης της ζωής.

Απέχω από ουσίες και ανούσια πράγματα, απέχω από ψευτοκοινονικότητες, ζω καθαρά. Καθαρές τροφές, κίνηση, ενδοσκόπηση, δημιουργία. Οριοθετώ εγώ τα θέλω μου, τη ζωή μου, αλλάζω μονίμως οτιδήποτε δεν μου κάνει. Μαθαίνω, δοκιμάζω τι μου πάει.

Το πώς θα ζω και τι θα κάνω γενικότερα δεν θα μου το επιβάλει κανένα σύστημα αλλά το ένστικτό μου. Και να είναι καλά και η μάνα μου», ανέφερε η Μαρία Ελένη Λουκουρέζου.

@mariaelenilykourezou #FilmoraGoVideoEditor ♬ πρωτότυπος ήχος – Panoz7

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου εξομολογείται τον Γολγοθά με τους εθισμούς της. Συχνά δημοσιεύει σχετικά βίντεο στα social media θέλοντας να αφυπνίσει τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Πονούσα πολύ ψυχικά. Είχα αγοραφοβία, δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι, γιατί είχα μάθει αλλιώς. Ήμουν κλεισμένη στο σπίτι, πολύ κλάμα, πολύ μόνη μου. Δεν λύγισα, δεν το σκέφτηκα καν αυτό. Είχα μπει σε μηχανισμό να βιώσω όλο τον πόνο, να πάω στον πάτο του πόνου, στο βαθύ μου σκοτάδι και να αρχίσω σιγά σιγά να με ανακαλύπτω ξανά», είχε πει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Όλα για τη ζωή μας».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις