Lifestyle

Μαρία Ηλιάκη: Με ανοιξιάτικη διάθεση στο Πανευρωπαϊκό Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης!

Στα καλύτερά της είναι τον τελευταίο καιρό η Μαρία Ηλιάκη, η οποία -αν και δεν κάνει πολλές εξόδους- λάμπει σε κάθε της εμφάνιση.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σήμερα βρέθηκε στο στο 1ο Πανευρωπαϊκό Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης για την τελετή ανακήρυξης του Σάκη Ρουβά σε «Πρεσβευτή της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης».

Η παρουσιάστρια δεν σταμάτησε τα instagram stories και την ξενάγηση στο πάρκο. Όπως πάντα ξεχώρισε με το στυλ της, αφού η μόδα είναι κάτι που αγαπά πολύ κι έδειχνε χαρούμενη και με ανεβασμένη διάθεση, όσο πόζαρε στο φακό. Το σίγουρο είναι ότι με το φόρεμα που επέλεξε, έδειξε ότι την έχουν αγγίξει οι ανοιξιάτικες μέρες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μαλού: Όλη αυτή η εργασιομανία πρέπει λίγο να χαλαρώνει, γιατί οι στιγμές περνάνε και δεν ξαναγυρνάνε
«Είναι πολύ κουραστικό και όταν μια γυναίκα γεννάει και είναι σε αυτή τη φάση της ζωής της, δεν είναι και πολύ εύκολες οι αντοχές σε όλα τα επίπεδα» πρόσθεσε η τραγουδίστρια
Μαλού Κυριακοπούλου