Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Μαρία Ηλιάκη για Νίκο Μουτσινά: Δεν τον κάλεσα στη βάφτιση του παιδιού μου, έχει γίνει κάτι που με έχει πληγώσει

Μαρία Ηλιάκη για Νίκο Μουτσινά: Δεν τον κάλεσα στη βάφτιση του παιδιού μου, έχει γίνει κάτι που με έχει πληγώσει

Αποκαλύψεις για τις σχέσεις που έχει σήμερα με τον Νίκο Μουτσινά, έκανε την Τρίτη (04.07.2023) η Μαρία Ηλιάκη

Ειδικότερα, στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη Μαρία Ηλιάκη για τις σχέσεις που έχει σήμερα με τον Νίκο Μουτσινά: 

«Δεν έχω καταλάβει πραγματικά, ούτε έχω πληροφορία, ούτε ξέρω τι έχει γίνει με εσένα και τον Νίκο ή αν έχει γίνει κάτι…». Με την ίδια να του λέει «δεν το έχω πει» και τον παρουσιαστή να συνεχίζει: «Ωστόσο, έχει γίνει κάτι που σε έχει πειράξει…».

«Μάλλον και τους δυο μας έχει γίνει κάτι που μας έχει πειράξει, αλλά επειδή είμαι εγώ εδώ θα μιλήσω για μένα. Ο Νίκος είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και της επαγγελματικής και της προσωπικής, οπότε το να αφήνουμε υπονοούμενα είναι κάπως σαν να μειώνουμε τη σημαντικότητα της σχέσης μας. Σίγουρα έχει γίνει κάτι που με έχει πληγώσει, όχι πειράξει, προφανώς κι εκείνον. Ανθρώπινα. Θέλω να πιστεύω ότι αν η σχέση ήταν τόσο δυνατή, κάποια στιγμή θα τα βρούμε. Δεν νομίζω ότι κρατάμε ο ένας κακία στον άλλον, απλώς τα έφερε έτσι η ζωή», απάντησε η Μαρία Ηλιάκη. 

«Δεν τον κάλεσα στη βάφτιση γιατί θεώρησα ότι θα ήταν λίγο άβολο και για τους δυο μας. Έχουμε να βρεθούμε πολλά χρόνια από κοντά. Τι θα του έλεγα; Μια πρόσκληση, έλα στη βάφτιση; Δεν θα ήταν ωραίο», συμπλήρωσε. 

Δείτε το στο 08:00: 

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τη Μαρία Ηλιάκη εάν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Νίκο Μουτσινά. «Δεν ξέρω αν θα δούλευα ξανά μαζί του. Ποτέ μη λες ποτέ», του απάντησε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις