Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μαρία Ηλιάκη: Η τρυφερή φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, αγκαλιά με την κόρη της

Μαρία Ηλιάκη: Η τρυφερή φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, αγκαλιά με την κόρη της

Η γνωστή παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της.

Η γνωστή παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη, στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της. Η Μαρία Ηλιάκη, που τους τελευταίους μήνες ζει στην Ελβετία, εδώ και μερικές ημέρες κρατάει στην αγκαλιά της την κόρη της.

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή της γι’ αυτή την όμορφη εξέλιξη στη ζωή της, αφού πλέον όλα έχουν αποκτήσει άλλο νόημα.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει φυσικά και ο Στέλιος Μανουσάκης, καθώς έγινε πατέρας για πρώτη φορά. Το όμορφο ζευγάρι επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη του και τώρα έχει στρέψει όλη την προσοχή του στο κοριτσάκι του.

Το πρωί της Τρίτης, η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της από το δωμάτιο του μαιευτηρίου.

«…όπου και να με πάει η ζωή… σ’ αυτό το δωμάτιο, σε αυτή την πόλη της Ελβετίας, θα έχω αφήσει για πάντα ένα κομμάτι της καρδιάς μου, αφού εκεί ήρθε στο κόσμο η κόρη μας… σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Μαρία Ηλιάκη, μέσα από το μαιευτήριο, στο Instagram:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις