Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Μαρία Μενούνος: «Η μητρότητα πάει περίφημα» – «Είναι ένας άγγελος»

Μαρία Μενούνος: «Η μητρότητα πάει περίφημα» – «Είναι ένας άγγελος»

Ενθουσιασμένη είναι η Μαρία Μενούνος με τον ρόλο της μητέρας που ανέλαβε πρόσφατα, όταν ήρθε στον κόσμο η κόρη της Αθηνά, μέσω παρένθετης μητέρας.

Σε νέα ανάρτηση που έκανε στα Social Media εμφανίζεται κρατώντας στην αγκαλιά της την μικρούλα, την οποία δηλώνει ότι λατρεύει.

«Γεια σας φίλοι! Η μητρότητα πάει τέλεια. Η Αθηνά είναι ένας άγγελος. Αυτή τη στιγμή κοιμάται πάνω μου, καθώς παίρνουμε λίγο πρωινό φως. Είμαι τόσο ερωτευμένη, είναι τρελό. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας» έγραψε η Μενούνος στο Instagram.

Και έκανε τον απολογισμό της, με τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας που δέχθηκε.

«Κοιτάω πίσω τα τελευταία έξι χρόνια, είναι λιγάκι τρελό. Η μαμά μου έχει όγκο στον εγκέφαλο, μετά εγώ, δύο χειρουργεία αργότερα, μετά και οι δύο γονείς μου νοσηλεύονται με Covid. Μετά χάνω τη μαμά μου, διαγνώστηκα με Διαβήτη τύπου 1, μετά βρήκαν όγκο στο πάγκρεας»…

Και η Μαρία Μενούνος, καταλήγει: «Αυτή τη στιγμή μόνο αυτή η λίστα με κάνει τόσο ευγνώμων που είμαι ζωντανή και ευημερώ. Να είμαι εδώ και να απολαμβάνω αυτό το όμορφο κοριτσάκι. Σε ευχαριστώ Θεέ μου! Ευχαριστούμε Άγιε Νεκτάριε και Παναγία. Προσεύχομαι όλα αυτά να είναι πίσω μας και να έρχονται μόνο υπέροχες μέρες μπροστά μας!».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις