Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Μαρία Σολωμού: Εγώ είμαι drama queen στους χωρισμούς μου, κλαίω πολύ

Μαρία Σολωμού: Εγώ είμαι drama queen στους χωρισμούς μου, κλαίω πολύ

Η ηθοποιός Μαρία Σολωμού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό», και μεταξύ άλλων μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

Η Μαρία Σολωμού ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για όλα. «Είμαι ειδικότητατη των σχέσεων πλέον, αφού την έχω πατήσει 500 φορές. Οι περισσότεροι άνθρωποι μπαινοβγαίνουν σε σχέσεις. Το “για πάντα” είναι ονειρικό.

Για κάποιους ανθρώπους υπάρχει, για εμένα δεν ξέρω. Με την ιδιοσυγκρασία μου δεν θα μπορούσα να μείνω για πάντα, μακάρι βέβαια, να μου συνέβαινε. Θα ήταν ωραίο. Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν άνθρωποι έξω, που είναι μια ζωή μαζί», σήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού.

Όσο για το αν η ίδια είναι σε σχέση αυτή την περίοδο, ανέφερε: «Λέγονται και γράφονται διάφορα για εμένα. Δεν έχω πει τα τελευταία χρόνια τίποτα και πίστεψέ με, δεν έχω μονάσει».

Η Μαρία Σολωμού, πρόσθεσε μάλιστα, πως αντιμετωπίζει πολύ άσχημα έναν χωρισμό. «Είμαι drama queen στους χωρισμούς μου, κλαίω πολύ», δήλωσε.

Αμέσως πήρε το λόγο ο Γιώργος Λιάγκας, και της είπε: «Γίνεσαι… Κατίνα δηλαδή», και η ηθοποιός αρνήθηκε τον χαρακτηρισμό αυτό.

«Επιτρέψτε μου να αποσύρω τη λέξη “κατίνα” από την κουβέντα. Είναι παλαιάς κοπής στερεοτυπικό και το είπα εν τη ρύμη του λόγου. Το αποσύρω, ήταν λάθος.

Πολλές φορές, μας έχουν μείνει κατάλοιπα του παρελθόντος. Το αντιλήφθηκα μετά και λέω να το αποσύρω, είναι λάθος», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις