Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Μαρία Σολωμού: Έχω κάνει χρόνια ψυχοθεραπεία, το κομμάτι της πολυγαμίας δεν διορθώθηκε

Μαρία Σολωμού: Έχω κάνει χρόνια ψυχοθεραπεία, το κομμάτι της πολυγαμίας δεν διορθώθηκε

Η γνωστή ηθοποιός, Μαρία Σολωμού, έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή στο νέο της podcast, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολυγαμία.

«Δεν ξέρω αν θα πήγαινα στην ψυχοθεραπεία, γιατί εγώ έχω κάνει 12 χρόνια, το κομμάτι της πολυγαμίας δεν διορθώθηκε. Σε διάφορες θέσεις της ζωής μου είχα την ανάγκη να έχω 3-4 συντρόφους.

Δεν ήταν κάτι μόνιμο, δεν ήταν έτσι η ζωή μου και σίγουρα δεν θα μπορούσε να είμαι με 3-4 συντρόφους για πολύ γιατί πρώτα από όλα θα κουραζόμουν εγώ με το θέατρο. Προτιμώ να με πληγώνουνε παρά να πληγωθώ. Δεν το αντέχει ο εγωισμός μου να πιαστώ», ανέφερε αρχικά η Μαρία Σολωμού..

«Σκασίλα μου αν θα χάσω τον άνθρωπο, απλά δεν μπορώ να φταίω. Πάντα έχω δίκιο. δεν μπορεί να έρθει κάποιος να μου πει ορίστε κυρία μου μας κορόιδεψες και να μην έχω τι να πω.

Εκεί θέλω να πεθάνω. Μια φορά που παραλίγο να με πιάσουν νόμιζα ότι θα πεθάνω, ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί», πρόσθεσε η Μαρία Σολωμού.

Η ηθοποιός στο παρελθόν είχε σχολιάσει στο κανάλι του Φίλιππου Ιωάννου – «Fipster» στο YouTube, τη δήλωση που είχε κάνει για την απιστία.

«Είχα πει πολλά χρόνια πριν ότι όλες μου τις σχέσεις τις έχω κερατώσει. Ο λόγος όμως που το είχα πει, ήταν γιατί και μένα πολλές φορές μου έχουν πει ότι με έχουν κερατώσει πρώτοι και όλοι με έχουν κερατώσει.

Δεν ψάχνω κινητά ποτέ, κάνω υπεράνθρωπες προσπάθειες να μην κοιτάω κινητά συντρόφων. Σε μικρότερη ηλικία φλέρταρα πάρα πολύ. Εκεί γύρω στα 20-25 είχα 3-4 άνδρες την ίδια περίοδο. Μεγαλώνοντας κατά περιόδους… με πιάνει πάλι.

Θεωρώ ότι πάντα ανά περιόδους δρούμε διαφορετικά στη ζωή», ανέφερε η Μαρία Σολωμού.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις